Hlavní obsah

Bezdrátová sluchátka mají kabel chytře schovaný v sobě

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zajímavá bezdrátová sluchátka, která jsou určena především pro chytré telefony, představila společnost Huawei. Model zvaný FreeLace totiž má kabel s příslušným konektorem zabudovaný v sobě, což usnadní nabíjení a synchronizaci.

Foto: archív výrobce

Sluchátka Huawei FreeLace

Článek

V praxi toto řešení funguje velmi jednoduše. USB-C konektor zabudovaný uvnitř sluchátek jednorázově připojíte k jakémukoliv smartphonu Huawei běžícímu na platformě EMUI 9.1. Oba přístroje se pak snadno spárují přes Bluetooth, pomocí technologie Huawei HiPair.

Sluchátka lze nicméně připojit také k jakémukoliv smartphonu, tabletu nebo notebooku, ale již prostřednictvím klasického párování, které je pro bluetooth zařízení typické. Zabudovaný kabel přijde nicméně vhod také u chytrých telefonů jiných výrobců, poslouží totiž k nabíjení.

Foto: archív výrobce

Sluchátka Huawei FreeLace

Sluchátka Huawei FreeLace jsou vybavena baterií o kapacitě 1200mAh, která se postará až o 18 hodin poslouchání hudby, 13 hodin hovoru nebo 12 dní v pohotovostním režimu na jediné nabití. Už pouhé pětiminutové napájení sluchátek zajistí čtyři hodiny plynulého přehrávání hudby.

Sluchátka FreeLace budou v prodeji v několika barevných provedeních – Graphite Black, Amber Sunrise, Emerald Green a Moonlight Silver.

Dostupnost tohoto modelu bude nicméně oznámena až později. Otazník zatím visí také nad pořizovací cenou.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám