Hlavní obsah

Asus představil netbook pro ženy, na baterii vydrží pracovat deset hodin

Novinky, Miloslav Fišer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Asus představila netbook Eee PC 1015PW. Jak sám výrobce uvádí, novinka je určena především pro něžnější pohlaví. Hlavním lákadlem nového přenosného počítače od Asusu je totiž líbivý vzhled, tenké rozměry a zajímavá nabídka barevných kombinací – purpurová, zlatá a růžová.

Foto: Novinky

Asus Eee PC 1015PW

Článek

Netbook Asus Eee PC 1015PW je vybaven dvoujádrovým procesorem Intel Atom N550, který pracuje na frekvenci 1,5 GHz. Ten má k dispozici 1GB operační paměť typu DDR3.

Foto: Novinky

Asus Eee PC 1015PW

Netbook je vybaven 10,1palcovým displejem s LED podsvícením, který má rozlišení WSVGA (1024 × 600 obrazových bodů). Pro uložení dat je novinka vybavena 250GB pevným diskem, zakoupit je možné ale také model s kapacitou 320 GB.

Ve výbavě netbooku nechybí ani WiFi, Bluetooth, čtečka paměťových karet, či vestavěná webkamera. Novinka je dodávána s operačním systémem Windows 7. K dispozici je také systém Asus Express Gate, díky kterému je možné přistupovat k e-mailům a surfovat na webu i bez startování Windows.

Foto: Novinky

Asus Eee PC 1015PW

Podle výrobce vychází netbook z designu mořské lastury, což ještě podtrhuje plastický zvlněný povrch víka. Zakoupit je možné celkem tři různé barevné kombinace - purpurovou, zlatou a růžovou. Na baterii by měl podle informací výrobce vydržet pracovat až deset hodin.

Netbook Asus Eee PC 1015PW by se měl na tuzemském trhu objevit počátkem března za 8500 korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám