Hlavní obsah

Apple odhalí iPad 2 nejspíše už za týden

Novinky, Miloslav Fišer

Jak bude vypadat iPad 2 a jaké inovativní funkce nabídne? To se dozvíme nejspíše už za týden na chystané prezentaci Applu, která proběhne příští středu v San Francisku. Uvedl to server Engadget s tím, že firma představuje na těchto prezentacích své novinky pravidelně.

Článek

Datum 2. března, kdy by měl být odhalen iPad 2, potvrzují také informované zdroje agentury Reuters, napsala ČTK. Podle nich chce Apple zahájit prodej novinky letos v dubnu – tedy ve stejný měsíc jako první generaci oblíbeného počítačového tabletu. Proto je prezentace naplánovaná na příští týden nejspíše poslední možností k odhalení.

Podle listu Wall Street Journal bude "dvojka" proti první verzi tenčí a lehčí. Navíc by měla být vylepšena o výkonnější grafický procesor.

Nová verze iPadu má mít jednu kameru vpředu a druhou na zadní straně přístroje. Dalším vylepšením by pak měla být větší kapacita paměti. List prý informace získal od důvěryhodných zdrojů.

Společnost Apple se snaží vždy ututlat všechny podrobnosti o vydání jakéhokoliv nového produktu až do jeho oficiálního představení. Jinak tomu není ani u nové verze iPadu. Není proto divu, že informace o druhé generaci zatím firma nepotvrdila.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám