Hlavní obsah

Apple ještě neukázal všechno, příští týden odhalí další novinky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Apple ještě neodhalila všechny novinky, se kterými chce zaujmout své fanoušky před letošními Vánocemi. Po velké zářijové tiskovce chystá americký počítačový gigant ještě jednu akci – další várku novinek ukáže již příští týden.

Foto: repro Apple

Pozvánka na tiskovku společnosti Apple

Článek

Apple zveřejnil na svých stránkách pozvánku na akci, která se bude konat v pondělí 18. října od 19:00 středoevropského času. S ohledem na pandemii koronaviru na akci nebudou přítomni žádní návštěvníci ani novináři, místo toho bude americký počítačový gigant celou slavnostní akci streamovat on-line.

Z neutrální pozvánky se ale nedá příliš odhadnout, o čem se vlastně bude mluvit. Zachycuje logo Applu složené ze světelných paprsků modré a bílé barvy.

Záplava novinek od Applu. Odhaleny byly iPhony, iPady i Apple Watch

Internet a PC

Vzhledem k tomu, co bylo k vidění na zářijové akci, lze předpokládat, že příští týden budou hrát prim počítače. Americký počítačový gigant se totiž již loni zavázal, že všechny své počítače postupně přesedlá na čipy z vlastní produkce. Už loni se ukázaly první stroje s procesory Apple M1.

Ukázat by se mohla také nová sluchátka či reproduktory s logem nakousnutého jablka.

Na zářijové akci si premiéru odbyly čtyři chytré telefony iPhone s číslovkou 13 v názvu, dva iPady a chytré hodinky Apple Watch Series 7. [celá zpráva]

Představení nových iPhonů 13 Pro a 13 Pro MaxVideo: archív výrobce

Představení nových iPhonů 13 a 13 miniVideo: archív výrobce

Chytré hodinky Apple Watch Series 7Video: archív výrobce

Představení nového iPadu miniVideo: archív výrobce

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám