Hlavní obsah

Vylepšený iPad se v Česku prodává za 19 549 Kč

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Apple začala v úterý v Česku i v zahraničí prodávat vylepšenou verzi počítačového tabletu iPad. Aktuálně nabízená čtyřka se až doposud prodávala v kapacitách 16, 32 a 64 GB, nově je dostupná i se 128GB úložným prostorem.

Foto: Apple

Nabídka iPadu v internetovém obchodu Applu

Článek

Čtyřkový iPad s kapacitou 128 GB se v Česku nabízí v bílém i černém provedení. Stejně jako u nižších verzí si lidé mohou vybrat mezi levnějším modelem s WiFi připojením (19 549 Kč) a dražší 3G variantou, která vyjde na 22 779 korun.

Na novinku si ale případní zájemci budou muset počkat. Zatímco všechny předešlé modely jsou v obchodě skladem, čekací doba je u 128GB iPadu v internetovém obchodu Apple stanovena na jeden až dva týdny v případě WiFi verze, respektive na pět až sedm dní u 3G tabletu.

Foto: Apple

Čekací doba na 128GB iPad je delší než v případě verze s menší kapacitou paměti.

Kromě kapacity úložného prostoru nedoznává nová verze iPadu ve srovnání s doposud nabízenou čtyřkou žádné změny. Disponuje dvoujádrovým procesorem A6X a čtyřjádrovou grafikou. Displej nabízí úhlopříčku 9,7palce a rozlišení 2048 x 1536 obrazových bodů.

„Je jasné, že zákazníci po celém světě milují své iPady a používají je každý den. S dvojnásobnou kapacitou úložného prostoru nabídne bezkonkurenční řešení pro podniky, pedagogy, umělce a další uživatele, kteří chtějí do svého iPadu ukládat vše,“ uvedl minulý týden šéf marketingu společnosti Apple Philip Schiller.

Foto: Apple

Apple iPad

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám