Hlavní obsah

Zboží.cz prozradí, zda e-shopy zvládnou doručit objednávky do Vánoc

Novinky, mif

Vánoce pomalu klepou na dveře a blázinec okolo shánění dárků je v plném proudu. Usnadnit orientaci v nabídce jednotlivých obchodů pomůže server Zboží.cz, na kterém lidé najdou informace také o tom, zda jednotliví prodejci zvládnou doručit zboží včas.

Foto: Seznam.cz

O včasném dodání bude od prosince informovat ikona zabaleného dárku.

Článek

Funkci zvanou Doručení do Vánoc nabídlo Zboží.cz již vloni. Letos přichází opět, avšak ve vylepšené verzi. „Připravili jsme filtrování podle garance doručení do Štědrého dne nejen mezi e-shopy, ale také mezi konkrétními produkty v kategorii,“ uvedl Milan Šmíd, manažer Zboží.cz.

Od prosince tak uživatelé naleznou u jednotlivých nabídek také informace o dostupnosti. Pokud je možné zboží dodat do Vánoc, bude se u něj zobrazovat ikonka zabaleného dárku, jak je vidět na fotografii níže.

Foto: Seznam.cz

O včasném dodání bude od prosince informovat ikona zabaleného dárku.

„Díky informacím se návštěvníci Zboží.cz při výběru vánočních dárků rychle zorientují. Chcete svou partnerku překvapit zimní bundou, která se jí nedávno tolik líbila? Vybírejte s jistotou, že trasu z obchodu pod stromeček stihnete,“ konstatoval Šmíd.

Zjednodušit orientaci v jednotlivých nabídkách mohou uživatelé také prostřednictvím nejrůznějších filtrů. „Novinkou je filtrování na úrovni konkrétních produktů,“ uzavřel manažer Zboží.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám