Hlavní obsah

X-BOX 360: Mass Effect - Zabij si svého aliena

Novinky, jky, Novinky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kvalitních akčních her na X-BOX 360 není zase až tolik. A když už se nějaká konečně objevila, přinesla s sebou ještě mnohé navíc. Vývoj postav a mnoho dalších RPG prvků. Když se to vše skloubí se skvělou grafikou a efekty, vznikne jednoznačně nejlepší hra konce roku 2007.

Článek

Proč Morrowind přitáhl stovky tisíc hráčů po celém světě? Odpověď je jednoznačná, objevování nového obrovského světa je něco, po čem snad každý člověk ve skrytu duše tak trochu touží.

Mass Effect nabízí objevování a prozkoumávání mnoha planet najednou. Sice jsou nesrovnatelně menší, než svět v Morrowindu, ale každá má své kouzlo.

:. Mass Effect

Planety budete většinout prozkoumávat v ultrastabilním vozítku zvaném Mako. Jízda v něm je jednou z nejzábavnějších věcí celé hry. Vůz zvládne neuvěřitelně strmé stoupání a přestože není nikterak rychlý, cestování v něm vás bude bavit. A že v něm strávíte mnoho hodin, tím si můžete být jistí.

Stinnou stránky hry je inteligence vašich spolubojovníků, kteří vám na různých planetách pomáhají. Každý boj absolvujete ve třech, ale při větších vřavách rozhodně nebudete mít čas dávat spolubojovníkům příkazy.

Ti vám sice někdy pomohou, když zabijí jednoho z nepřátel, většinou ale po chvíli poslušně umřou a zbytek boje bude jen na vás. Oživovat je doporučujeme až po boji, při něm by se spíše pletli.

:. Mass Effect

Hlavní lokace hry jsou graficky technicky skvěle propracované, vedlejších questů na vás čeká obrovské množství a detaily jako možnost zahrát si například i na výherním automatu jistě neurazí. Jako zábavu na dlouhé zimní večery tak můžeme Mass Effect jen doporučit.

Reklama

Výběr článků

Načítám