Hlavní obsah

VIDEO: Vyzkoušejte si na počítači, jaké je to být vojákem

Novinky, mif

Hra Men of War se odehrává v Evropě a severní Africe uprostřed druhé světové války. Děj se rozvíjí ve třech různých kampaních hraných z pozice sovětských, spojeneckých a německých vojáků. Každá kampaň má vlastní scénář a členěnou časovou linku a oživuje jiný válečný příběh. Tato kultovní hra nabídne propracovanou grafiku a poutavý příběh.

Článek

Hlavní sovětská kampaň sleduje dva kamarády, studenty Smirnova a Kuzněcova, kteří vstoupili do armády, rychle se z nich stali bratři ve zbrani a zažívají služební postup i krutost války. Celý příběh se rozvíjí během tří kampaní s pěti německými a pěti spojeneckými misemi.

Každá její část vypráví jiný příběh a odehrává se v Rusku, severní Africe, na Ukrajině, v Řecku, Německu, Itálii a Pacifiku. Hra Men od War nabídne minimálně dvacet nových herních položek, například nové konstrukce tanků, obrněných transportérů a těžkých kulometů.

Men of War Autor: Cenega

Mise pro jednoho hráče jsou obohaceny dynamickým herním videem a škála válečných zvuků byla rozšířena o nové prvky, například o více než sto nových zvukových efektů zbraní a bojové mechanizace, nahraných za podmínek reálného provozu.

Kampaň pro jednoho hráče obsahuje také plně přizpůsobitelné uživatelské rozhraní, takže hráči si mohou rozmístit jednotky podle libosti. Hra vám dobře poslouží i za dlouhých zimních večerů, kdy můžete zhodnotit své taktické zkušenosti při online multiplayer bitvách.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám