Hlavní obsah

Stream.cz se převlékl do nového kabátu

Novinky, mif

Internetová televize Stream.cz podstoupila na konci minulého roku velký redesign. Nyní přidala společnost Seznam.cz upravenou podobu diváckého rozhraní, které nabízí nejen rychlejší navigaci díky žánrovému rozřazení, ale zároveň také přehledný detail jednotlivých pořadů.

Foto: Seznam.cz

Nový Stream.cz

Článek

Kromě upraveného vzhledu změnil Stream.cz loni také svou programovou nabídku, začal nabízet výhradně svůj vlastní autorský obsah. Ten láká stále více diváků, jen v říjnu počet zahájených přehrání vzrostl v porovnání s předchozím měsícem o více než milión na stávajících 30 547 004.

Foto: Seznam.cz

Upravená podoba diváckého rozhraní nabízí přehledný detail jednotlivých pořadů.

„Na vzrůstající diváckou základnu reaguje Stream.cz úpravou svého rozhraní a přidáním několika funkcionalit. Mezi ně patří například žánrové řazení pořadů do pěti kategorií: kauzy, zábava, příběhy, užitečné a adrenalin. Jednotlivé ‚škatulky‘ urychlí lidem hledání přesně takového druhu zábavy, na který mají v danou chvíli chuť,“ uvedla Eva Albrechtová, specialistka komunikace ve společnosti Seznam.cz.

Foto: Seznam.cz

Nový Stream.cz

„Chceme narůstajícímu počtu diváků zpříjemnit sledování pořadů a neodvádět jejich pozornost jinam. Proto mezi zlepšeními najdete i umístění informací o přehrávaném díle přímo pod ním. Pokud diváky tedy zajímají komentáře dalších diváků či jiné informace, nemusí je dohledávat na další stránce. Nově se také přehrávaná epizoda na konci nezmenšuje, ale plynule přechází na další,“ řekl Martin Kunčický, produktový manažer internetové televize Stream.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám