Hlavní obsah

Stream.cz s rekordní návštěvností

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zatímco v mnoha zábavních médiích vládne přes prázdniny takzvaná "okurková sezóna", videoserveru Stream.cz se dařilo. V srpnu zlomil rovnou dva rekordy - v počtu uživatelů i zhlédnutých stránek. Návštěvnost serveru stoupá nepřetržitě od uzavření strategického partnerství s portálem Seznam.cz.

Článek

Podle odhadu NetMonitoru navštívilo v srpnu server Stream.cz 2,54 miliónu reálných uživatelů , kteří si zde prohlédli 54,5 miliónu stránek.

„Čísla z loňského srpna jsme překonali více než dvojnásobně. A když vezmu v úvahu, že prázdniny by teoreticky měly být nejslabším obdobím roku, tak do podzimních měsíců jsem naplněn nemalým optimismem,“ říká generální ředitel Stream.cz Miloš Petana. Programový ředitel Pavel Zuna dodává: „Radost máme i z toho, že z konkurenčních serverů jsme takový nárůst návštěvnosti zaznamenali jako jediní.“

Růst pokračuje i v září. Hned prvním týden totiž návštěvnost Streamu ještě stoupla, šlo o nejlepší týden v historii Streamu. Druhý zářijový den byl zároveň nejúspěšnějším dnem, běhěm něhož navštívilo stránky 386 tisíc reálných uživatelů. O dva dny později pronikl Stream mezi pětici nejnavštěvovanějších portálů českého internetu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám