Hlavní obsah

Seznam.cz bude lidem o vánočních svátcích nadělovat pohádky

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Seznam.cz bude stejně jako loňský rok i letos nadělovat lidem o vánoční svátky pohádky. Zdarma si je lidé budou moci přehrát v horním rohu domovské stránky, kde jsou zvyklí nalézat odkazy na slavné dny nebo mimořádné události. Uvedl to brand manažer společnosti Seznam.cz Martin Šámal.

Článek

„Na Štědrý den bude volně ke shlédnutí Werichovo animované Fimfárum 2. Na Boží hod pak pohádka Obušku z pytle ven a na Štěpána Princezna se zlatou hvězdou,“ prozradil Šámal s tím, že pohádky bude možné přehrávat vždy v průběhu celého svátečního dne.

„O tom, kdy se můžete podívat na svoji oblíbenou pohádku tak už za vás nerozhoduje televizní program, ale vy sami. Nemusíte nic dlouze dopředu plánovat a v ten správný čas si můžete užít Vánoční atmosféru s klasickou českou pohádkou,“ dodal brand manažer společnosti Seznam.cz.

K této příležitosti byla natočena i vtipná televizní upoutávka s Alexandrem Hemalou. Ten vyzývá diváky, kteří pravidelně nestíhají začátek televizní pohádky, aby sledovali filmy tam, kde je mohou sledovat kdykoliv. Video je možné prohlédnout na serveru Stream.cz (zde).

Pohádky naděloval Seznam i loni, tehdy se lidé mohli podívat na oblíbené klasiky – Tři veteráni, S čerty nejsou žerty a Šíleně smutná princezna.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám