Hlavní obsah

Před 15 lety začalo ostré vysílání internetové televize Stream.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostré vysílání internetové televize Stream.cz, která patří k nejnavštěvovanějším českým internetovým televizím s pestrou nabídkou vlastních pořadů, začalo 5. března 2007. Stream staví na třech pilířích, kterými jsou seriály, publicistika a tvorba pro děti.

Foto: Stream.cz

Videoportál Stream

Článek

Internetová televize Stream.cz patří společnosti Seznam.cz, která se stala jejím stoprocentním vlastníkem v březnu 2011, kdy získala zbývajících 50 procent od firmy Global Inspiration Miloše Petany.

Ten Stream.cz v roce 2006 založil společně s internetovým odborníkem a zakladatel webu Mobil.cz Patrickem Zandlem. Jedním z prvních videí na Stream.cz bylo demonstrativní rozbití televize, které mělo naznačit nástup nového formátu vysílání. Prvních 50 procent akcií získal Seznam.cz v roce 2007.

Videoportál Televizeseznam.cz se přejmenoval na Stream

Internet a PC

V dubnu 2019 byla platforma Stream.cz zrušena a její obsah se kompletně přesunul pod nový web Televizeseznam.cz, který zastřešoval veškerý videoobsah Seznam.cz. V červnu 2021 se veškerý obsah, který čítá přes 600 pořadů a stovky tisíc videí, opět přesunul na doménu www.stream.cz.

Mezi nejpopulárnější pořady Streamu patří nebo patřily Peklo na talíři, Autobazar Monte Karlo, kancelář Blaník, One Man Show, A DOST!, Menu domů, Fenomén, Šťastné pondělí či Lajna.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám