Hlavní obsah

Největším internetovým skokanem je podle Seznamu Andrej Babiš

Novinky, mif

Společnost Seznam.cz zveřejnila své pravidelné statistiky největších internetových skokanů. V listopadu získal prvenství v kategorii Osobnosti podnikatel Andrej Babiš. Za ním skončili Tereza Zunová, Atai Omurzakov i Vendula Kroupová. Zájmu lidí neunikl ani Český slavík 2011 nebo historický úspěch našich tenisek při výhře ve Fed Cupu.

Článek

„Listopadové Skokany českého internetu ovládla u dotazů týkajících se firem a událostí brněnská Zoo. Zde se medvědici Coře narodila dvě mláďata. Kategorii komerčních produktů překvapivě neobsadily hračky či jiné vánoční dárky. Na první místo se dostalo sérum Bust Fix pro zpevnění a zvětšení prsou, nebo spona Creaclip na samostříhání,“ uvedl Jakub Šumanský, PR specialista společnosti Seznam.cz.

Jinak tomu však bylo v jednotlivých krajích. Zde již Skokani českého internetu připomínají blížící se Vánoce. Zimní výzdoba, vanilková vůně či cukroví se pravidelně objevovaly na předních příčkách. Kromě zboží patřily mezi slova s nejvyšším nárůstem hledanosti i tradiční zimní akce – jednalo se tedy o slavnostní rozsvícení stromku, nebo dotazy týkající se Čerta, Mikuláše a Anděla,“ doplnil.

Statistika internetových skokanů zachycuje dotazy, které byly v září 2011 hledány mnohonásobně více, než tomu bylo v předchozím období. Jedná se tedy o dotazy, které odráží aktuální zájmy uživatelů o určitá témata, kauzy nebo produkty.

Kompletní výsledky jsou umístěny na stránkách seznam.skokanu.sweb.cz. Nejzajímavější internetové skokany naleznete v následující tabulce.

Největší skokani - listopad 2011
Osobnosti
1.Andrej Babiš
2.Tereza Zunová
3.Atai Omurzakov
4.Vendula Kroupová
Praktické dotazy
1.Smogová situace
2.Centrální depozitář cenných papírů
3.Přání k svátku
4.Výpis z rejstříku trestů
Zábava, kulturní, společenské a sportovní akce
1.Český Slavík 2011
2.Miss World 2011
3.Fed Cup 2011
4.Rozsvícení vánočního stromu 2011 Praha
TV pořady, filmy, seriály
1.VIP zprávy
2.Český Slavík 2011
3.Otázky Václava Moravce
4.TalentMania 2011

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám