Hlavní obsah

Největší veletrh spotřební a výpočetní techniky na planetě odstartoval

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pondělí se v předpremiéře otevřely speciálně pro novináře brány největšího veletrhu spotřební a výpočetní techniky na planetě - Consumer Electronics Show (CES) v Las Vegas. Široká veřejnost si novinky od více než 2700 vystavovatelů může prohlédnout v úterý 10. ledna symbolicky od deseti hodin.

Článek

V úterý budou výstavní plochy pro širokou veřejnost otevřeny do 18 hodin. Ve středu a čtvrtek pak od 9 do 18 hodin. Veletrh bude ukončen v pátek, kdy jej lidé mohou navštívit od 9 do 16 hodin.

Kromě nových produktů se mohou lidé těšit také na několik desítek přednášek od předních osobností počítačového světa. V pondělí, den před oficiálním zahájením, má na prezentaci určené pouze pro novináře vystoupit například šéf Microsoftu Steve Ballmer.

Očekávané jsou ale i přednášky šéfa společnosti Intel Paula Otelliniho, který bude hovořit především o vývoji nových procesorů a technologií či prezidenta Fordu Alana Mulallyho. Jeho řeč se bude věnovat využití vyspělých technologií počítačového světa v automobilovém průmyslu. Chybět nebude ani David Christopher, šéf telekomunikačního gigantu AT.

Pro všechny jedince, kteří nemohou na veletrh CES 2012 odcestovat, přinesou Novinky v nadcházejících dnech výčet těch nejzajímavějších produktů.

Reklama

Výběr článků

Načítám