Hlavní obsah

Největší internetovou skokankou je podle Seznamu Ester Janečková

Novinky, Miloslav Fišer

Česká portálová jednička Seznam.cz zveřejnila statistiky největších internetových skokanů za letošní leden. V kategorii osobností je největším skokanem Ester Janečková, která porazila Marii Štipkovou i Noru Mojsejovou.

Foto: Václav Jirsa, Právo

Ester Janečková

Článek

Z praktických dotazů je podle statistik Seznamu největším skokanem Všeobecná zdravotní pojišťovna. Druhou příčku obsadil dotaz daňový portál, třetí pak Výpočet mzdy 2011.

Mezi kulturními, společenskými a sportovními akcemi byl největším překvapením Australian Open 2011, který porazil Dakar 2011 i dotaz Jizerská 50. Z televizních pořadů získala první místo Šéfka.cz, druhý skončil dotaz Mladší o pár let, třetí pak Prostřeno.

Statistika internetových skokanů zachycuje dotazy, které byly v lednu 2011 hledány mnohonásobně více, než tomu bylo v předchozím období. Jedná se tedy o dotazy, které odráží aktuální zájmy uživatelů o určitá témata, kauzy, nebo produkty.

Nejzajímavější internetové skokany naleznete v následující tabulce. Kompletní výsledky jsou umístěny na stránkách seznam.skokanu.sweb.cz.

Největší skokani - leden 2011
Osobnosti
1.Ester Janečková
2.Marie Štipková
3.Nora Mojsejová
4.Zuzana Fialová
Praktické dotazy
1.Všeobecná zdravotní pojišťovna
2.Daňový portál
3.Výpočet mzdy 2011
4.Daň z nemovitosti 2011
Zábavní, kulturní, společenské a sportovní akce
1.Australian Open 2011
2.Dakar 2011
3.Jizerská 50
4.Hokej TV
TV pořady, filmy, seriály
1.Šéfka.cz
2.Mladší o pár let
3.Prostřeno
4.Nevinnost

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám