Hlavní obsah

Na co se dívat v televizi? TV program od Seznamu nově nabízí videoukázky

Novinky, mif

Společnost Seznam.cz vylepšila svůj TV program. Nově v něm lidé naleznou i videoupoutávky vybraných pořadů, díky čemuž se budou moci snáze rozhodnout, na co mají v televizi koukat. Samozřejmostí jsou i fotogalerie společně s popisem děje, což je nedílná součást každého pořadu v programu.

Foto: Seznam.cz

Vybrané pořady nově nabízejí videoukázky.

Článek

„Ve dnešní době se lidé v případě filmů či seriálů už nerozhodují jen na základě popisu nebo fotografií. Jsou pro ně mnohem důležitější videoukázky, na jejichž základě si snáze udělají obrázek o tom, jak snímek vypadá a zda chtějí strávit čas jeho sledováním. Naším cílem je nabídnout internetovým i televizním divákům podstatné informace na jednom místě,“ uvedla Veronika Prokopová, produktová manažerka, která má TV program v Seznam.cz na starost.

Foto: Seznam.cz

Přítomnost traileru poznají lidé na první pohled podle oranžové ikonky, která se zobrazuje v přehledu pořadů.

Podle ní se diváci hned v přehledu jednotlivých pořadů dozvědí, zda je u nich k dispozici trailer. A to prostřednictvím oranžové ikonky s nápisem Video.

Prozatím jsou k dispozici upoutávky na kanály České televize, v jednání je ale i řada dalších televizních stanic. „O licencích aktuálně vyjednáváme s televizemi TV Nova, Prima TV a HBO, přičemž videoupoutávky by se zobrazovaly u pořadů na všech jejich kanálech. Postupně budou přibývat také další stanice,“ dodala Prokopová.

Vyzkoušet si vylepšený TV program můžete zde.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám