Hlavní obsah

Královna z Everquestu 2 zhmotněna v krásce z Kalifornie

Novinky, adr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LAS VEGAS

Po několika měsících hledání byla soutěž o to, která z přihlášených dívek bude podobnější virtuální královně ze hry Everquest 2, ukončena. Vítězkou se minulý týden stala Anna Wainscoatová, hráčka z Kalifornie.

Článek

"Hledáme dívku z masa a krve, která bude odpovídat virtuální krásce ze hry EverQuest II," oznámila počátkem května společnost Sony Online Entertainment.

"Vítězka se stane naší modelkou s kontraktem po dobu jednoho roku, vyjde o ní článek v magazínu Stuff, podívá se do Las Vegas a nafotí svou vlastní kolekci," dodávali tehdy [celá zpráva] zástupci firmy.

Z více než dvouset přihlášených kandidátek byla nakonec vybrána právě Anna Wainscoatová, která se mimo hraní virtuálních příběhů zajímá také o sport, tanec a žurnalistiku.

Jak se kalifornská dívka z masa a kostí podobá nereálné a na některých místech mohutně vylepšené postavě královny Antonie, můžete ve fotogalerii posoudit sami.

Everquest II je tzv. MMORPG hra

Hry typu MMORPG (Massive Multiplayer Online Role Playing Game) představují obrovské virtuální světy, ktré podle námětu obsahují například postavy elfů, skřetů, draků či elektronických strojů, se kterými pak bojují nebo naopak spolupracují hráči přistupující z celého světa.  Ve hře mohou být současně až tisíce lidí, kteří jsou reprezentování svým virtuálním modelem - avatarem.

V průběhu času se ve hře mění noc a den, počasí, tvůrci vymýšlejí stále nové a nové příběhy, kterých se hráči zúčastňují, takže tyto hry nelze jen tak  snadno "dohrát" a ostatně to není ani jejich smyslem.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám