Hlavní obsah

Komentáře na Novinkách nově i v audio podobě

Novinky, mif

Zpravodajský server Novinky.cz nově nabízí komentáře předních českých osobností a expertů na danou tematiku v audio verzi. Ta bude dostupná každý pátek zdarma pro mobilní telefony, počítačové tablety i klasické počítače.

Foto: Seznam.cz

Rubrika Komentáře na serveru Novinky.cz

Článek

„Komentáře expertů jsou pro čtenáře určitě zajímavým zdrojem informací. Bohužel je pro jejich délku často nestihnou přečíst až do konce. Díky audio podobě si je budou moci vychutnat při cestě tramvají nebo třeba při řízení automobilu, a dohnat tak to, co během týdne nestihli,“ řekl Norbert Gulevič, produktový manažer serveru Novinky.cz.

Audio podoba komentářů vzniká ve spolupráci se serverem Audioteka.cz. „Každý pátek odpoledne si je uživatelé budou moci stáhnout buď do svých mobilních telefonů přes aplikaci Audioteka, která je dostupná na všech mobilních platformách, nebo do svých počítačů ve formátu MP3,“ podotkl Gulevič.

Foto: Seznam.cz

Stahovat audio verzi komentářů je možné prostřednictvím služby Audioteka.cz.

Rubrika Komentáře byla spuštěna začátkem dubna letošního roku. Čtenáři zde mohou získat zajímavé postřehy předních osobností k aktuálním tématům. Své názory zde již uveřejnili například Václav Klaus ml., Jiří Pehe, Antonín Rašek, Jan Ludvík, Miloš Balabán, Patrik Nacher a další.

Články z rubriky Komentáře jsou zdarma k poslechu každý pátek ve službě Audioteka.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám