Hlavní obsah

Kniha o šéfovi Applu Jobsovi vyjde už v listopadu

Novinky, mif, pit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na jaře světová média informovala, že začátkem příštího roku by měla vyjít autorizovaná biografie o životních osudech legendárního šéfa společnosti Apple Steva Jobse. Podle serveru Tech Crunch vyjde kniha nakonec už v listopadu.

Foto: Beck Diefenbach, Reuters

Steve Jobs na konferenci WWDC 2011

Článek

Autorem knihy je Walter Isaacson, který na textu pracoval od roku 2009 a kromě samotného Jobse nabíral informace i od členů jeho rodiny, kolegů z firmy i od konkurence.

O Jobsovi již několik knih vyšlo, ovšem vždy bez jeho autorizace. Isaacson je zkušeným publicistou, který zastával vysoké posty na CNN i v časopisu Time. Je autorem knih o vynálezci bleskosvodu Benjaminu Franklinovi a autorovi teorie relativity Albertu Einsteinovi.

Steve Jobs je podle zahraničních médií vážně nemocný. V souvislosti s rakovinou slinivky, ze které se úspěšně vyléčil, trpí několik posledních let hormonální nerovnováhou, která okrádá jeho tělo o důležité bílkoviny. Na začátku roku se objevily spekulace o tom, že mu zbývá jen pár týdnů života. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám