Hlavní obsah

Jak se naučit cizí jazyky na internetu snadno a rychle

Novinky, mif

S novou verzí komunitní služby Lide.cz se na Seznamu poprvé objevuje výuková sekce pro studium cizích jazyků. Angličtinu, němčinu, španělštinu, francouzštinu a italštinu můžete studovat na internetu v kteroukoliv dobu a kdykoliv jste na lekci připraveni.

Foto: Novinky

Cizí jazyky se nyní můžete naučit po internetu s novou službou vyuka.lide.cz zcela zadarmo.

Článek

Projekt vyuka.lide.cz je na komunitním serveru Lide.cz nasazen od září 2008 a jde o první jazykově zaměřenou sekci na Seznamu. V nejbližší době sem přibude i Moderní brána vědění, specializující se na učivo základních a středních škol.

V současné době má výuka celkem 66 tisíc registrovaných studentů, denně sem přijde kolem 15 tisíc z nich. Vybírají si z nabídky pěti světových jazyků a vstupují do nich podle toho, s jakým výsledkem prošli prvním vstupním testem. Ten je pak automaticky zařadí na vhodné místo v kurzu.

Výuka je vhodná pro začátečníky i pokročilé

Výuka je vhodným doplňkem k učivu na základních a středních školách, gymnáziích a vysokých školách a to jak pro samostudium, tak jako učební pomůcka ve škole s využitím interaktivní tabule, datového projektoru nebo počítačové sítě.

Velkým pomocníkem může být pro podnikatele a manažery s nedostatkem času – studovat cizí jazyk pro vlastní potřebu mohou právě ve chvíli, kdy si volný čas naplánovali. V neposlední řadě se Výuka může stát i cvičebním místem pro samotné učitele. Jsou tu stovky interaktivních cvičení a aktivit jako doplňování, výběry z více možností, řazení, diktáty, párování, třídění do skupin, dialogy a další.

„Studium jazyků zdarma a online je opravdu unikátním projektem, u kterého jsme chtěli být a věříme, že se společností Langmaster přivedeme na Lide.cz i ty, kteří dosud s internetem vůbec nepracovali. Pokud někdo opakovaně a neúspěšně začíná se studiem jazyků, má díky našemu společnému projektu velkou šanci, že studium jazyka konečně zvládne,“ říká ředitel Seznamu Pavel Zima.

Produktový manažer služby Lidé David Hořava k tomu dodává: „Líbí se nám, že LANGMaster jde za hranice jazyka. Výukou vás vtáhne do kultury a prostředí zemí, jejichž jazyk se učíte, přes stravování, zvyky a chování obyvatel se dostanete až k dějinám a kulturním památkám. To vše aniž byste se zvedli ze židle, vždyť se učíte online.“

Projekt vyuka.lide.cz je připraven až na milión studentů

Studium jazyků online připravil Seznam.cz ve spolupráci s renomovanou vzdělávací společností LANGMaster Group, a.s.

Všechny učební podklady jsou licencované a splňují náročné požadavky pro moderní jazykovou výuku. Používají se s úspěchem k jazykovému vzdělávání v 70 zemích světa pro úrovně A1, A2, B1 a B2 evropského vzdělávacího rámce.

Zájem o výuku cizích jazyků online je od prvních okamžiků spuštění velký. Do budoucna je portál kapacitně připraven až na 1 milión studentů. Projekt je určen i pro méně zkušené uživatele, které s výukou seznámí přehledná nápověda.

Reklama

Související témata:

Související články

Čína cenzuruje Skype, sporné vzkazy archivuje

Čínské úřady se zaměřily na oblíbenou internetovou službu Skype. Číňané vytvořili databázi „citlivých slov“ a zprávy s nimi nejen blokují, ale dokonce...

Výběr článků

Načítám