Hlavní obsah

IBM nabídne barevné notebooky

Novinky, Michal Němejc (michal.nemejc@novinky.cz)

Společnost IBM, která patří mezi prestižní výrobce notebooků, se rozhodla získat nové zákaznice atraktivnějšími notebooky, které budou nabízeny v různých barvách.

Foto: Śkoda Transportation

Škoda Transportation letos zakončila dodávky tramvají ForCity Classic nejen pro Konyu, ale také pro maďarské město Miskolc.

Článek

Notebooky od IBM patří z hlediska vzhledu mezi nejkonzervativnější přenosné počítače na trhu, a to se rozhodla firma IBM změnit. Místo klasického černého krytu, který je nyní pro notebooky ThinkPad od IBM typický, se v budoucnu budeme moci setkat s notebooky v různých barvách. Není vyloučeno, že zákazníci si dokonce budou moci při výběru notebooku zvolit i jednu z několika nabízených barev.

V současné době jsou typickými uživateli notebooků ThinkPad muži z obchodního sektoru, zatímco ženy černá barva od nákupu odrazuje a raději volí stříbrné či jinak barevné notebooky od konkurenčních firem, říká Hank Horng z firmy IBM. A právě to chce IBM nyní změnit a od barevných notebooků si slibuje rozšíření cílové skupiny zákazníků.

První notebooky ThinkPad, které již nebudou jen v černé barvě, se na trhu objeví v závěru letošního roku. Konkrétní barvy IBM zatím neuvádí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám