Hlavní obsah

HRA: Plane Arcade - letecká akce

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jak jsem slíbil, postupně se podíváme na vítěze všech kategorií Becherovka Game 2004. Začneme sledovaným oddílem akčních her, kde zvítězil simulátor leteckých bitev.

Foto: Josef Zajíc

Ostrava 29.9.2017 Den otevřených dveří Krajského úřadu v Ostravě 28.9.2017 ve výřezu studentka Střední školy Havířov- Prostřední Suchá.

Článek

Hned zkraje je nutné pochválit velice propracovaný 3D model a prostředí, za který by se nemusela stydět leckterá komerční hra. Vše je do detailu hezky prokresleno a pocity z adrenalinových leteckých soubojů nebo z nízkého průletu nad terénem jsou opravdu nezapomenutelné.

Možná si říkáte, že by této hře slušela spíše kategorie simulátorů, ale jak podle názvu, tak samotného hraní poznáte, že se opravdu jedná o akční arkádu než o cokoli jiného. Jediné, co je vám v letadle dovoleno, je kromě létání také střílení, shazování bomb a ještě si můžete upravit otáčky motoru, ale to je tak asi vše, nic složitějšího nečekejte.

Ale i z toho mála se dá poskládat hodně variabilních misí, konkrétně patnáct. Užijete si v nich do sytosti vzdušných soubojů, ale i bombardování nebo výzvědných misí. Ke všemu si ještě přičtěte perfektní hudbu - smyčce asi dali víc práce než nějaké techno, ale výsledek je o to lepší - a máte před sebou minimálně jedno odpoledne velice kvalitní zábavy.

DOWNLOAD, homepage, 4.8 MB, 9/10

Reklama

Související články

Chrimas Bound - vánoční logika

I ve druhý svátek vánoční je zde hra zdarma s vánoční tématikou. Po střílečce a plošinovce uděláme radost i příznivcům logických her. Chrismas Bound je klonem...

Výběr článků

Načítám