Hlavní obsah

17" LCD Hyundai s dobou odezvy 12 ms

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Hyundai začala na českém trhu prodávat vylepšený 17" LCD monitor ImageQuest L70N+, který láká velmi nízkou dobou odezvy a zároveň i příznivou cenou, což z něj dělá zajímavou volbu především pro domácí uživatele.

Foto: archiv FNUSA-ICRC

Vyšetření ve spánkové laboratoři FNUSA-ICRC

Článek

Nový LCD monitor je u firmy Hyundai tradičně vyveden v kombinaci stříbrné a černé barvy a zaujme malým rámečkem kolem obrazu. Samozřejmostí je i možnost upevnění displeje na zeď. Nízká doba odezvy (12 ms) monitor předurčuje pro sledování filmů nebo hraní akčních her.

Sedmnácti palcový displej nabízí rozlišení standardních 1280x1024 obrazových bodů a výrobce udává světelnost 250 cd/m2 a kontrast 500:1. To jsou vzhledem k ceně velmi slušné parametry. O něco horší jsou pozorovací úhly 150 stupňů horizontálně a jen 135 stupňů ve vertikálním směru.

Pro připojení k počítači slouží pouze analogové rozhraní, DVI vstup bohužel u monitoru nenajdete. Zato se Hyundai může pochlubit širokými možnostmi nastavení obrazu, které zahrnují i možnost nastavení barevné teploty.

Velmi příznivá je cena, která se v českých internetových obchodech pohybuje i pod hranicí 10 tisíc korun bez DPH.

Reklama

Související témata:

Související články

LCD monitory s dobou odezvy 8 ms už v září

Společnosti BenQ a ViewSonic připravují nové LCD monitory, které nabídnou dobu odezvy pouhých 8 ms. Ta už snad přesvědčí i nejnáruživější hráče akčních her,...

Výběr článků

Načítám