Hlavní obsah

ESET znovu ochrání více než 3,5 milionů uživatelů e-mailu na Seznam.cz

Novinky, ESET & Seznam.cz

TISKOVÁ ZPRÁVA - Již sedmým rokem chrání bezpečnostní software ESET všechny uživatele e-mailových schránek, které poskytuje největší český portál Seznam.cz. Úspěšná spolupráce byla nově prodloužena a ESET tak znovu zabezpečí 3,66 milionů uživatelů před malwarem.

Článek

Počet nově šířených virových hrozeb na internetu se od minulého roku zdvojnásobil. Každý den se podle odhadů šíří více než 200 tisíc unikátních počítačových infiltrací, které mají za cíl napadnout systémy koncových uživatelů a zneužít uložené informace. Poštovní servery Seznam.cz zpracují každou minutu až 20 tisíc mailů, denně je to přes 28 milionů. I proto je nutné pomocí preventivního bezpečnostního řešení skenovat všechny příchozí a odchozí e-mailové zprávy a účinně tak bránit škodlivému šíření malware.

„Ochrana emailových účtů našich uživatelů se zdá být samozřejmou kvalitou emailu od Seznamu, málokdo však má představu, kolik práce boj proti virům obnáší. Ochranu největší emailové služby na českém internetu jsme dlouhodobě svěřili společnosti ESET a tohoto rozhodnutí nelitujeme,“ říká Tomáš Pergler, produktový manažer Emailu v Seznam.cz.

„Dlouhodobě dodáváme bezpečnostní řešení pro největšího freemailového poskytovatele v České republice. Internetová bezpečnost každým rokem nabývá na významu, e-mailové schránky jsou jedním z mnoha přístupových bodů útoků a představují velké riziko,“ říká Juraj Ferenc, ředitel Eset software.

Reklama

Výběr článků

Načítám