Hlavní obsah

Sauto.cz má vylepšenou mobilní verzi

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Seznam.cz vylepšila mobilní verzi portálu Sauto.cz. Ta je nyní přehlednější, ale zároveň obsáhlejší. Lidé na stránkách naleznou kompletní údaje o inzerovaných nabídkách, ale také rozšířené informace o samotných prodejcích.

Foto: Seznam.cz

Nová podoba mobilní verze portálu Sauto.cz

Článek

K vylepšení mobilní verze portálu Sauto.cz se společnost Seznam.cz rozhodla kvůli rostoucímu podílu přístupu právě z mobilních zařízení. Ze svých chytrých telefonů a tabletů se na největší internetový autobazar v Česku připojuje už téměř polovina lidí.

„Součástí nové podoby webu je přehlednější detail vozu doplněný o základní parametry a také přesnější výpis nabízených vozidel. Nově přidané jsou také profily prodejců. Ty umožňují prohlédnout si jejich kompletní nabídku,“ uvedl Pavel Kolář, manažer produktového týmu divize Služby.

Novou verzi webu Sauto.cz podle něj ocení také inzerenti. „V souladu s trendy podporujeme nyní širší spektrum cílení například podle výrobce, modelu, ceny auta nebo druhu paliva. Pro programatický nákup nabízíme více formátů reklamy, u přímého nákupu jsme přidali rich media formáty a větší rozměr banneru 480×480 pixelů, který je výkonnější a také uživatelsky příjemnější,“ doplňuje Kolář.

Vylepšená mobilní webová aplikace je součástí dlouhodobého projektu, jehož cílem je zbrusu nové Sauto.cz. Na jeho novou podobu se mohou uživatelé těšit už na přelomu roku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám