Hlavní obsah

Jágr nebo Koukalová? Sport.cz posílá zprávy přímo do Facebook Messengeru

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zajímavou novinku si pro všechny své čtenáře připravil internetový server Sport.cz, který provozují Seznam.cz a vydavatel deníku Právo Borgis. Lidé si mohou nechat zasílat články o svých oblíbených sportech nebo konkrétních sportovcích přímo do Facebook Messengeru.

Foto: repro Facebook

Facebooková stránka Sport.cz

Článek

„Nejnavštěvovanější sportovní server v České republice je jako mnoho dalších našich služeb na Facebooku. V okamžiku, kdy lidé na jeho fanouškovské stránce kliknou na ‚Poslat zprávu‘, objeví se jim přímo v Messengeru nabídka na zasílání sportovních novinek,“ uvedl Tomáš Barták, produktový manažer Sport.cz.

Ten zároveň zdůraznil, že si lidé mohou vybrat nejen rubriky, které je zajímají, ale například i čas doručení. „Články o fotbalu, hokeji či biatlonu si mohou pravidelně číst třeba u ranní kávy nebo cestou z práce. Stačí potvrdit souhlas, vybrat si čas a sport a začnou jim pravidelně chodit články ze zvoleného sportovního odvětví,“ konstatoval Barták.

Oblíbení sportovci

„Sport.cz takto umí posílat i články týkající se konkrétních sportovců nebo jakýchkoli jiných zadaných výrazů. Stačí je vepsat do Messengeru a za okamžik mu budou fulltextově vyhledané články ze Sport.cz doručeny.“

Internetový server Sport.cz navštíví každý měsíc bezmála 1,8 miliónu lidí, kteří si zobrazí na 70 miliónů stránek a zhlédnou tři milióny videí. Novinka jim má usnadnit přístup k obsahu, který je skutečně zajímá.

Seznam.cz navíc zvažuje zavedení novinky i pro další své služby.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám