Hlavní obsah

Stream.cz přinese deset nových pořadů. Chybět nebude český sitkom ani kulinářská série

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Seznam.cz ve středu představila jarní programovou nabídku svojí internetové televize Stream.cz. Nově se tak lidé mohou těšit na deset nových pořadů a 40 premiérových dílů týdně. Mezi nimi bude například i původní český sitkom Blaník nebo nová kulinářská série Jídlo s. r. o. Romana Vaňka.

Stream.cz přinese deset nových pořadůVideo: Novinky

 
Článek

„Věřit hlavně vlastnímu obsahu se nám vyplatilo. Našli jsme inspiraci, čas i peníze na další pořady, které dávají smysl. Věřím, že budou vyhovovat těm divákům, kteří si mezi pořady klasických televizí nevyberou. Myslím, že se můžeme hrdě prohlásit za tak trochu chytřejší televizi,“ uvedl Ladislav Veselý, manažer produktového týmu, který má Stream.cz na starosti.

Foto: Seznam.cz

Jarní programy na Stream.cz

Nové pořady doplní ty původní, každý všední den tak Stream.cz přinese sedm premiérových dílů. Právě díky rozmanitosti jednotlivých pořadů by si měl na své přijít opravdu každý.

Jedním z neočekávanějších pořadů je Jídlo s. r. o., ve kterém Roman Vaněk volně navazuje na svou populární show Peklo na talíři. Diváci v něm každou středu dostanou možnost nahlédnout pod pokličku tajů výroby jídla.

Foto: Seznam.cz

Roman Vaněk v pořadu Jídlo s. r. o.

„Jsem zvědavý, nakolik a jaké lidi tentokrát oslovíme. V Čechách jsou totiž všichni strašně chytří a všechno vědí. Nedej bože, aby nás někdo poučoval nebo nám radil. Občas mi přijde, že jsme se všichni narodili v kině zrovna, když promítali gastronomickou encyklopedii. V téhle oblasti panuje neuvěřitelné množství mýtů, fám a hoaxů, které chceme v pořadu Jídlo s. r. o. částečně vyvracet,“ uvedl Vaněk.

První díl pořadu Jídlo s. r. o. se na Stream.cz objeví 16. dubna, o tři dny dříve pak bude mít premiéru satirický politický sitkom Blaník režiséra Marka Najbrta. Jeho hlavním hrdinou je lobbista a majitel PR agentury Blaník, který má tendence řídit celý svět. V pořadu se každou neděli budou diváci potkávat s Markem Danielem, Halkou Třešňákovou a Michalem Daleckým.

Foto: Seznam.cz

Ukázka ze sitkomu Blaník

V pořadu Slavní neznámí bude od čtvrtka 17. dubna Pavel Zuna představovat v jednotlivých oborech úspěšné lidi, kteří však nejsou jinak zvlášť známí. Poslední dubnovou středu pak startuje pořad Tomáš Baťa. Jak již samotný název napovídá, ten přinese shrnutí 38 let produktivního života tohoto slavného podnikatele.

V plném proudu je již nový pořad koučky Lenky Černé Restart života, každé pondělí pak Ája Agnerová bude lidem v show Vychytávky ukazovat, jak dělat z obyčejných věcí neobyčejné. Zábava na lidi čeká i v pořadech Virály týdne, AU!TOŠKOLA či Nezapomenutelní.

Nový design se osvědčil

Seznam.cz vdechl loni v říjnu internetové televizi Stream.cz nový design, pro který je typické velké okno pro přehrávání videí a kontinuální proud pořadů se zaměřením na vlastní tvorbu. Díky tomu se průměrný čas, který lidé na Stream.cz tráví, zvýšil o 33 procent. V lednu se počet zhlédnutých videí přehoupl přes 32,5 miliónu, necelé dva milióny přitom byly tvořeny přístupy z mobilních zařízení.

Foto: Seznam.cz

Nový Stream.cz

„Pozornost diváků se nám podařilo upoutat i speciálním kanálem a samostatnou mobilní aplikací, které se zaměřují na nejmenší diváky. Za ony čtyři měsíce od spuštění si už asi nejen děti pustily naše Pohádky více než osmmiliónkrát. Snad ještě zajímavější je, že skoro polovina zhlédnutí přichází z mobilních aplikací. V tomto směru je tedy trend jasný,“ konstatoval Veselý.

„Do další etapy vstupujeme zase o něco silnější a plní nových očekávání. Stream.cz se podařilo vyhrát několik zásadních sporů. Například jsme ustáli nátlak brněnského magistrátu, který chtěl cenzurovat jeden díl pořadu Troublemaker,“ uvedl Lukáš Záhoř, šéfproducent Stream.cz.

„Na naši stranu se rovněž svým rozhodnutím postavil například Vrchní soud v Praze, když se zabýval návrhem na stažení dílu pořadu A DOST! o nekalých praktikách prodejců zdravotních prostředků. Na jaře rozšiřujeme naši programovou nabídku o nové žánry a na tento rok plánujeme také knižní edici. Díky ní si na naše jinak virtuální projekty bude moci kdokoliv sáhnout a vracet se k nim,“ uzavřel Záhoř.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám