Hlavní obsah

Sauto.cz nabízí nové funkce pro bezpečnější výběr vozu

Novinky, mif

Společnost Seznam.cz vylepšila největší tuzemský inzertní portál s novými a ojetými automobily Sauto.cz o nové funkce, které pomáhají odhalit podvodné nabídky na internetu. Ty jsou určené pro prodejce i nakupující, uvedla produktová manažerka serveru Sauto.cz Barbora Malzerová.

Foto: Novinky

Sauto.cz

Článek

„Inzerentům jsme na Sauto.cz usnadnili práci tím, že jakmile zadají VIN kód nabízeného vozu, automaticky jim do inzerátu doplníme položky, které lze z VIN kódu vyčíst. Patří k nim značka a model vozidla, druh karoserie, druh paliva, objem a výkon motoru a průměrná spotřeba,“ konstatovala Malzerová.

Foto: Novinky

Sauto.cz

Nová funkcionalita je ve spolupráci se společností Cebia připravena i pro uživatele hledající vůz. „U inzerátů, kde je zveřejněn celý VIN, naleznou uživatelé tlačítko Prověřit VIN. Po kliknutí se dostanou na stránku, kde se kromě specifikace vozu zdarma dozvědí, zda automobil není v evidenci odcizených vozidel nebo není zatížen leasingem či úvěrem,“ doplnil Michal Zadák, manažer serveru Sauto.cz.

Foto: Novinky

Sauto.cz

Na internetu se lze stále setkat s množstvím falešných inzerátů. Sauto.cz se proti nim snaží bojovat dlouhodobě. Například na konci roku přibyla prodejcům povinnost zveřejňovat u nabídek identifikační číslo vozidla – VIN kód. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám