Hlavní obsah

Seznam spustil nové Počasí.cz

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Seznam.cz spustila vylepšenou verzi své služby s informacemi o denní a sezónní předpovědi počasí pro ČR a Evropu. Nové Počasí.cz nabízí přehlednější předpověď a nabízí zcela inovovaný design.

Foto: Novinky

Nové Počasí.cz

Článek

Nové počasí jsme rozhodně nechtěli udělat jako další meteorologický server. Nabízíme servis pro každý den a snadné použití. Důraz jsme kladli na přehlednost. Navíc jsme rozšířili předpověď v dané lokalitě ze tří na osm dní,“ řekl Zdeněk Martina, produktový manažer společnosti Seznam.cz.

Foto: Seznam.cz

U jednotlivých měst se nově zobrazují fotografie

Jednou z nejviditelnějších změn je použití reálných fotografií daných měst. „Získali jsme je buď od samotných měst, nebo našich uživatelů. Smyslem bylo servírovat lidem informace o počasí tak, aby se v nich každý snadno a rychle zorientoval a na první pohled poznal, že se dívá na předpověď pro svoje město. Doufáme, že postupem času od uživatelů získáme další fotografie měst a budeme moci naši galerii fotek dále rozšiřovat,“ konstatoval Martina.

Foto: Novinky

Zobrazit je možné počasí v celé Evropě

Nová je také podoba Počasí.cz pro mobilní zařízení. „Chytré dotykové telefony a tablety dostanou stránku upravenou v adaptive layoutu tak, aby bylo její použití vždy příjemné a pohodlné. Pro starší telefony je nachystaná zcela nová mobilní verze stránky,“ doplnil produktový manažer společnosti Seznam.cz.

Foto: Seznam.cz

Nové Počasí.cz je k dispozici i v mobilní verzi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám