Hlavní obsah

Horoskopy sobotu 27. února 2016

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Umět poslechnout dobrou radu bývá obtížnější než si dobře poradit sám

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nikoho nezatracujte předem, můžete se mýlit a následně ztratit sympatie potencionálního přítele. Velmi citlivé na nespravedlivou kritiku budou dospívající děti. Opatrně při manipulaci se starými vysloužilými elektrospotřebiči.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Nenaříkejte na nepřízeň osudu a snažte se. Náhlý záchvat žárlivosti hrozí narušit atmosféru ve vztazích s milovaným člověkem. Nejhorší, co by se vám mohlo stát, že se neovládnete před kamarády nebo příbuznými.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

V sousedství nebo v příbuzenstvu dojde k změnám, které nebudou pro některé lidi zrovna příjemné. Pokuste se zjistit, co se děje. Pesimistické myšlenky překonáte díky nové vlně energie. Merkur posílí vaše improvizační schopnosti.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Se zajímavou nabídkou přijde někdo, s kým jste se nedávno seznámili. Na první pohled nemusí jít o nic velkého, ale když této šance využijete, nebudete litovat. Nevyhledávejte příležitost k dlouhému posezení se sousedy nebo s přáteli.

LEV 23.7. – 22.8.)

Rodina a příbuzní vám dají prostor k uplatnění vašich plánů. Mohlo by vás to tak zaskočit, že budete drahnou chvíli přešlapovat na místě. Jisté osobě je třeba odpovědět na pár otázek. Občas se člověk podobným situacím nevyhne.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Neberte na sebe odpovědnost za rozhodnutí, se kterým máte pramálo společného. Určité napětí se může objevit v milostných vztazích. Váš starý sok vás totiž pomlouvá, kudy chodí a něco z toho se doneslo k vaší lásce.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Realizace představy ideálního víkendu vám zabere tolik času, že na domácí práce vám už žádný nezbude. Naštěstí budou mít partner a děti plno jiných, příjemných starostí, takže vám to projde. Jenom se nepokoušejte někomu radit.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Kvůli jiným věcem byste mohli opomíjet partnera a děti. Nedivte se, kdyby vám to s trpkostí v hlase vyčítavým způsobem připomněli. Strávit příští dny usmiřováním je zbytečné a možná i nad vaše síly. Lze tomu předejít.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

V souvislosti s akcí, které se zúčastní víc lidí, vás čeká komplikovaná situace. Nejlepší bude mlčet a počkat, až jak se předvedou ostatní. Pokud něco marně hledáte, najdete to díky náhodě na naprosto neuvěřitelném místě.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Jistá osoba se vám natolik zalíbí, že odložíte nesmělost a pokusíte se s ní sblížit. Neměl by to být žádný větší problém. Do akce vás tlačí Venuše. Důležité je nenechat se zmást počátečním neúspěchem a neochabnout v úsilí.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Ráno si poležíte, ale potom se pustíte do dlouho odkládaných restů a úkolů. Partnera a děti budete muset do práce honit, ale těžko všechno zvládnete sami. Líbit se jim to nebude, asi jim trochu pokazíte náladu.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Pozor na tendenci přehánět a vychloubat se. Planety vám nabídnou nadějné setkání, které by mohlo významně změnit váš dosavadní způsob života. Odpoledne prokážete cennou službu příbuzným nebo starému kamarádovi. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám