Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 9. června 2015

Novinky, sojka

Žal se zmenší, když už dál růst nemůže

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

I když odejdete z práce dříve, ušetřeného času příliš nevyužijete. Cestou potkáte známé, se kterými prosedíte a propovídáte celé hodiny. Hlavně, abyste se dostavili k rodinné večeři. Nelze vyloučit, že doma najdete tchána s tchýní.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Šéf může během dne propadnout panice a dostat se do velké tísně. Pokud toho využijete, stanete se jeho nejbližším důvěrníkem. Buďte předvídaví v případech, kdy půjde o peníze. Ne každý si je dokáže vydělat opravdu poctivě. 

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Doma se rozhoří spor ohledně vlastností některých příbuzných. Nevytýkejte partnerovi, že je příliš osobní. Jenom přilijete oleje do ohně. Pak už s ním nebude vůbec řeč. Nepřehánějte to s užíváním léků a vitamínů. Raději se běžte projít.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Chvílemi budete v sedmém nebi a chvílemi propadnete depresím. Jde o jasný signál, že potřebujete na pár dní vypnout a načerpat novou energii. Ideální by pro vás byl pobyt v přírodě, na počasí přitom moc nezáleží.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Zbavíte se strachu z důležitého rozhodnutí a odvážně se postavíte rivalům a konkurenci. Zůstanete však otevření rozumným kompromisům. Důsledkem vaší diplomacie bude spojenectví s někým, o kom si všichni myslí, že se nedohodnete.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Na obzoru je konflikt s vypočítavými příbuznými, kteří vás urazí podivným darem nebo neupřímnými lichotkami. Nepodceňujte nový románek. Existují všechny podmínky k tomu, aby se změnil v trvalý svazek. Při sportu si chraňte oči a uši.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Splnění povinností vám usnadní setkání s bývalým spolužákem nebo kolegou. Luna naznačuje, že vaše láska vedena mylnou představou, jakou vám udělá radost, šlápne vedle. Přesto nesmíte šetřit projevy radosti.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Stokrát si můžete opakovat, že je nutné zachovat chladnou hlavu, ale nakonec vybuchnete a někomu pěkně od plic řeknete, co si o něm myslíte. Dotyčnému se to líbit nebude, ale řada lidí bude nadšená, že dostal lekci.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Jeden ztracený vztah či kontakt nahradí řada jiných, přinejmenším stejně cenných. Snaha nepřenášet pracovní problémy domů, vyjde zřejmě naprázdno. K úrazu můžete přijít při kolektivních sportech. Vyhýbejte se ambiciózním soupeřům.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Osoba z blízkého okolí vás bude přemlouvat, abyste na chvíli zapomněli na svoje zásady. Případ od případu půjde jak o pracovní, tak intimní záležitosti. Nezanedbatelnou roli sehraje konstelace Saturnu s Jupiterem, ale na tu se vymlouvat nelze.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Úkol, který se vám z počátku může zdát velmi snadný, vám začne postupně působit potíže. Příčinou mohou být nekompletní materiály a nejasné zadání. Nebojte se na to upozornit. Budete-li zticha, nespravedlivě vás obviní z neschopnosti.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nenadálá složitá situace si vyžádá spoustu sil. Vibrace Merkuru vám umožní jednat pohotově a cílevědomě. Přejdete maličkosti a soustředíte se na to nejdůležitější. Konkurenci a nepřátelům připravíte horké chvíle.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám