Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 8. září 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máme někdy rádi dokonce i takovou chválu, kterou nepovažujeme za upřímnou

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.

Navzdory jisté hrozbě se zastanete vstřícného kolegy nebo kamaráda, kteří se dostali do pěkné kaše.  Potěší vás potíže vašeho soka či konkurentky. Usnadní vám to dosažení vytouženého cíle. Váš idol bude přístupnější vašim návrhům. 

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Je nutné se maximálně soustředit a dávat pozor, aby vám neunikla příležitost přijít k větším penězům. Hrozba, že ji ponecháte bez povšimnutí není malá. Na různé překážky narazíte při jednání s lidmi bez jakéhokoli rozhledu.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Téměř nepozorovaně se váš rozhovor s jistou osobu opačného pohlaví změní ve flirtování. Může jít jak o spolupracovníka, tak úředníka či prodavačku. Soudnost a opatrnost hodí asi protentokrát za hlavu i zadaní.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Dáte lekci někomu, kdo si vás dost neomaleným způsobem dobírá. Psychicky vám to dá zabrat, ale nakonec budete rádi, že jste nemlčeli. Někde, kde byste to nečekali, se vás pokusí podvést. Naštěstí vám to myslí, takže se nedáte.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Na obzoru je hrozba nájezdu nepříjemných hostů. Nahlédněte do ledničky, jestli vám tam něco zbylo. Na dietu nemyslí a už se těší, jak se u vás pomějí. Důležité a cenné věci střežte jako oko v hlavě. Nemusí jít jen o starožitnosti, křehké předměty apod.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nezapomínejte, že nejste neomylní, naslouchejte pozorně i cizím lidem. Nebuďte tvrdohlaví, dnešní vítězství a vynucené ústupky, se mohou už zítra obrátit v porážku. Můžete hodně získat díky zmatkům panujícím na pracovišti.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Zajímavě se vyvine intenzita vztahů s partnerem. Hodně záleží na tom, jak upřímně si dokážete pohovořit. V zaměstnání a při finančních operacích se nemusíte bát rizika. Merkur dohlédne, abyste neudělali hloupost.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Do pohybu se dají události, o kterých jste nedávno hovořili. Měli byste na ně být připraveni. Pomocí humoru a lákavého pozvání získáte pozornost osoby, která vás dosud ignorovala. Pro řadu lidí to bude pořádný šok.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Problémy budete mít s příbuznými od chvíle, kdy odmítnete jejich hloupé rady. Postavení Marsu s Neptunem signalizuje nutnost změny některých plánů. Konečně najdete odvahu k odvážnému rozhodnutí. Inspirovat vás budou protřelí známí.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Právem vás jako osobnost zaujme někdo, koho poznáte v souvislosti s pracovními povinnostmi nebo na zajímavé společenské akci. Může jít rovněž o někoho s podobnými koníčky. Vyhněte se delší jízdě s čerstvým řidičem.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Zapojíte se do akce, která představuje významnou šanci prosadit se v nové oblasti. Navíc poznáte pár užitečných lidí. Roztrpčí vás nespravedlivé obvinění partnera, že zanedbáváte domácí povinnosti. Vypadá to na tichý večer.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Obratným manévrem předejdete sporům o majetek nebo hádkám s neomalenými sousedy. Budete se sice muset hodně zapřít, ale zvládnete to. Silné zážitky slibuje setkání se starším, ale elegantním a také nezadaným ctitelem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám