Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 7. února 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdo mnoho slibuje, nezasluhuje důvěry

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Neodkládejte nevyřízenou poštu. Snadno zapomenete napsat důležitou odpověď. Pro jistý úřad nebo člověka by to byla nezasloužená výhra. Nevyčítejte partnerovi, že se mu někam nechce. Má proto svůj vážný důvod.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Když se soustředíte, dokážete při obchodím jednání skrýt své pocity a dosáhnout zatím vzdáleného úspěchu. Nemá smysl si namlouvat, že ho nepotřebujete. Začínáte ztrácet sebedůvěru a smiřujete se s pouhými mřenkami.  

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Věřte intuici, neberte první dnešní, jen zdánlivě výbornou, obchodní nabídku. Později přijde mnohem lukrativnější. Hlídejte rozdováděné děti. Pro zatrpklé sousedy by se jejich hlasitější hrátky mohly stát záminkou k hádce.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Jako naschvál zapomenete na důležitou, již před týdnem dohodnutou schůzku. Nedivte se, když se druhá strana bude zlobit. Nezbývá než se slušně omluvit a nasypat si popel na hlavu. Opatrně se pohybujte v koupelně a kuchyni.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Znovu projděte úkoly stojící před vámi a určete si dnešní priority. Běh událostí a nátlak určitých lidí vás přinutí dělat úplně něco jiného, než jste měli ještě ráno v úmyslu.  Hádka mezi zamilovanými skončí stejně rychle, jako začala.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Dívejte se častěji za sebe. Zvláště během vyhrocených obchodních schůzek se můžete dočkat čehokoli. S největší pravděpodobností něčeho ošklivého. Pořádně vás překvapí, že v jistém případě dojde na slova vašich potomků.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Bude-li třeba uklidnit rozzlobeného partnera, musíte mozkové závity roztočit na plný běh. Jen tak něčemu neuvěří. Přítel vás požádá, jestli byste se neangažovali v jisté charitativní akci. Máte šanci ukázat se z lepší stránky.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Zamrzí vás chování kolegy, na kterého bylo až dosud plné spolehnutí. Zkuste připustit, že neví, co dělá, na čí stranu se postavil. Je docela možné, že se vzpamatuje a pochopí, že vám hodně ublížil. Ztráta peněz vám hrozí při sázení.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Mělo by vám dojít, že klíč k řešení potíží s příbuznými leží před vámi. Ideální by bylo přijetí kompromisu, ale na ten nemáte ani vy, ani oni nejmenší pomyšlení. Roste šance, že najdete šikovného a relativně levného řemeslníka.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nenápadně doběhnete lstivého klienta nebo konkurenci. Jak byli naivní, jim dojde až dlouho po podpisu vámi navržené smlouvy. Večerní setkání s obletovanou láskou vám značně zkomplikuje fakt, že se nečekaně objeví její bývalý partner.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nadřízení se vás pokusí přemluvit k převzetí povinností, které jste už jednou odmítli. Výsledek bude stejný jako tenkrát. S podivným návrhem přijdou rodiče, strýc nebo neteř. Když přijmete jejich nabídku, bohatě vás odmění.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Děti od vás očekávají, že jim věnujte alespoň část dnešního dne. Nesmíte je zklamat. Když je dokážete pobavit a rozpovídat, dozvíte se spoustu nejen zajímavých, ale i poučných věcí. Nakonec budete všichni šťastní.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám