Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 7. listopadu 2017

Novinky, sojka

Pesimista je člověk, který postaven před dvě zla, vybere si obě

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Úspěch, o který usilujete, závisí v jisté míře na rozmaru vlivné osoby.  Saturn vám umožní si s ní promluvit. Pokuste si zařídit všechno tak, abyste se neponižovali nebo příliš zavazovali. Půjde vám to ztuha, ale uspějete.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Do vaší přízně se pokusí vetřít kolega, který se o své poznatky rád podělí s nadřízenými. Nebudete stresovat ani sebe, ani jeho a chytře se mu zdaleka vyhnete. Pozor na tendenci odbývat povinnosti a odcházet dříve z práce.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Hlavním tématem rodinných debat bude nákup některých důležitých věcí. Vzhledem k finanční situaci, se bude muset někdo uskrovnit.  Pozor, abyste si nemuseli odříkat zejména vy. Nové boty nebo kostýmek si zasloužíte.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Na náladě vám nepřidá nečekané vydání. Naštěstí se najde východisko, které by vám mohlo vyhovovat. Požádat o radu vás přijde dobrý známý. Nebudete-li vědět o co jde, přiznejte barvu. Nehrajte si na děda Vševěda.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Finanční plány můžete stavět jen na pevných, reálných základech. Měli byste v každou chvíli přesně vědět, kolik máte na kontě, případně v peněžence. Pokud vás někdo přitahuje, neváhejte a naznačte mu svoje city.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nehrňte se bezhlavě do ničeho nového, nepodléhejte náhlé euforii. Hrozí vám nepovedený start. Chyba hned na začátku by vážně uškodila vašim plánům. Větší štěstí budete mít s dotažením do konce starých záležitostí.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Výrazný úspěch vám zajistí šťastná souhra náhod a vibrace Jupiteru se Saturnem. Místo zvyšování hlasu, zkuste promluvit se svými protivníky po dobrém. Lépe šetřete časem a penězi, jedno i druhé bude brzy potřebovat.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nebojte se novinek, planety přejí každému, kdo se vydá po neprobádaných stezkách. Buďte opatrní při manipulaci s drahými přístroji a technikou. Můžete je poškodit a majitel od vás bude požadovat vysoké odškodné.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nedělejte tajnosti s něčím, co v podstatě nikoho nezajímá. Dosáhli byste opačného efektu. Brali by si vás do úst všichni. Je na vás, abyste se rozhodli, které záležitosti konečně pustíte z hlavy. Jste-li sami, neodmítejte pozvánky do společnosti.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Porostou vaše ambice a v myšlenkách se budete zabývat vysněnými úspěchy. Nebylo by divu, kdyby vám na každodenní povinnosti a reálný život nezbýval čas. Pozor při důležitých jednáních. Jakmile na něco kývnete, nedá se to vzít zpět.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Povznesete se nad hloupé řeči a budete se řídit výlučně vlastní hlavou. Najdou se odborníci, zejména v práci, jejichž nápady by vás snadno přivedly do maléru. Jinak by to měl být pohodový den. Do ničeho se nenecháte nutit.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Románek v zaměstnání je vždy riskantní. Jakmile vás něco takového napadne, požádejte o další úkoly a ponořte se do práce.  Ukáže se to jako užitečné. Neptun vám odstraní z cesty překážku, se kterou si sami neporadíte.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám