Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 5. dubna 2016

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pro ty, co zvládli umění čekat, přichází všechno ve správnou dobu

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Postavení Jupiteru s Merkurem vyvolává naději na příchod vítaných změn. Nebojte se otevřeně vystoupit se svými názory, jděte ke kořenům problémů, ale jednejte rozvážně. Příznivá atmosféra vám umožní i další nadějné kroky.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Nenechte se neodpovědnými přáteli přemluvit k pochybnému dobrodružství. Myslete na možné důsledky. Od věci není ani odpověď na otázku, kdo se vás zastane, až bude zle. Zdá se, že zůstanete na všechno sami.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nedejte se odradit drobnými neúspěchy. Půjde jen o klopýtnutí, které vzápětí napravíte. Mohli byste rovněž výhodně něco koupit a prodat se ziskem dál. I s mladšími dětmi jednejte jako s partnery. Místo křiku používejte argumenty.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Na první pohled skvělý plán se povede uskutečnit jen tehdy, když najdete obratné společníky. Důležitá je pro vás podpora rodiny, nemůžete dělat nic, s čím by partner nesouhlasil. Důrazně udeříte na člověka, který se o vás zlomyslně otře.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Rozpaky se vás zmocní při setkání se známými, které jste celý čas neviděli. Budete si toho mít hodně co říct, ale važte slova. V prvních chvílích spoléhejte na intuici. Přemýšlejte, čím potěšíte svoji lásku. Její očekávání rapidně roste.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Překvapení a nové zkušenosti na vás čekají na společenské akci. Nenechte se zmást pocitem, že se nudíte a nic zajímavého se nemůže přihodit. Domácí hádku může vyvolat nepovedená večeře nebo prázdná lednička.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Na úřadech vás budou posílat od čerta k ďáblu, jen těžko najdete někoho, kdo by se vám věnoval.  Možná bude lepší šetřit si nervy a zajít tam jindy. Nemáte daleko k tomu, abyste se nechali přemluvit k malému flirtu.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Planety naznačují možnost, že se na vás někdo urazí a odmítne vám sdělit proč. Nechte ho být, nejvíc ho potrestáte tím, že se k němu ostentativně obrátíte zády. Svoji lásku potěšíte pozváním do kina nebo divadla.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nějaký filuta se vás pokusí přemluvit k změně již jednou domluvené dohody. Nesmíte couvnout ani o milimetr, jinak proděláte kalhoty. Zavolá vám osoba opačného pohlaví, kterou jste kdysi dávno bezmezně obdivovali.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Měnit plány by nebyl nejlepší nápad, už jen jak to vysvětlíte šéfovi nebo partnerovi. Zdá se, že budete nuceni přetrpět menší bouřku. Samozřejmě se tím nic nevyřeší, ale druhá strana bude mít pocit, že se nenechá tahat za nos.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

S prosbou o půjčku přijde přítel, který se pustil do něčeho, co nemůže zvládnout. Bude těžké mu to taktně vysvětlit. V žádném případě se nesmíte nechat přemluvit k neuváženosti. Ve firmě přijdou s pozoruhodnou nabídkou, hodnou vašeho talentu.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Náhodně vejdete do krámu, za jehož dveřmi vás čeká příjemné překvapení. Bude sice nutné sáhnout hlouběji do kapsy, ale proč byste si neudělali radost. Vaši pozornost právem vzbudí náhodně vyslechnutý rozhovor příbuzných.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám