Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 4. srpna 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdo jednou ošidil, navždy bude podezřelý

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Vzdáte se cesty nebo dovolené, která pro vás ztratila přitažlivost. Pro ostatní dost nečekaně dojdete k závěru, že už není dostatečně atraktivní. Ve vaší blízkosti se objeví osoba, která je dočasně sama bez partnera. Váš zájem by ji potěšil.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Jen málokdo v rodině projeví ochotu naslouchat vašim radám. Musíte být vstřícnější a tolerantnější. Neuškodí, když ustoupíte v drobných věcech, abyste dosáhli toho hlavního. Nebojte se konkurence, můžete si plně věřit.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Okouzlíte jistou osobu opačného pohlaví. Nelze však vyloučit, že projevíte přehnanou náklonnost k někomu, kdo si s vámi chce jen pohrát. Zadaní a zadané by pro vás měli být tabu. Pečujte o vše, co máte nové. Může se to poškodit.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

V práci se držte stranou. Nadřízení budou rozdávat úkoly, kterým je lepší se vyhnout. Spousta práce za málo peněz, to není nic pro vás. Neuzavírejte žádné sázky. Ten, kdo za vámi přijde, zná výsledek předem. Můžete jen ztratit.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Šťastná náhoda a přízeň Merkuru vám pomohou při vyřizování vleklé záležitosti. Nevěřte známému, který si bude připisovat neexistující zásluhy. Jistý čas budete muset utěšovat přítele, který vlastní hloupostí ztratil svoji lásku.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Uděláte první krok k tomu, abyste splnili slib partnerovi. Díky tomu u vás zavládne pohodová a milá atmosféra. Všichni si vzájemně vyjdete vstříc. Mars vám odhalí příčinu nedávného omylu. Berte to jako signál, že na nápravu není pozdě.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Pečlivě se oblékejte a starostlivě se vyhýbejte infekčním onemocněním. Zvláště u starší generace mohou mít netypický průběh. Nic nezkazíte, když budete víc odpočívat a řešení problémů vyžadujících větší vypětí přenecháte jiným.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Čeká vás nepříjemné rozhodnutí, musíte být v naprosté pohodě. Porouchá se vám nářadí nebo drahý, vypůjčený přístroj. Bude lepší dělat doma i v práci jen to nezbytné. Bohužel nezabráníte tomu, aby se někdo pořádně naštval.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Sílící vliv Jupiteru a Venuše přinese ovoce v podobě oživení pracovních a společenských kontaktů. Můžete dostat originální nápad nebo potkat atraktivní osobu. Vtipně se zbavíte nudné povinnosti, která spadne nějakého smolaře.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Postavení Merkuru s Lunou nasvědčuje tomu, že sporné problémy bude třeba řešit diplomaticky bez zvyšování hlasu. Počítejte s tím, že narazíte na nepochopení a oportunismus. Riskantní je navazování nových známostí na podezřelých místech.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nepodléhejte kouzlu vystaveného zboží. Hrozí vám, zejména na dovolené, že přijdete o celou hotovost. Je řada jiných atrakcí, za které můžete utratit své peníze. Nezapomínejte na rodinu, která vás pozorně sleduje. Vyčetla by vám sobectví.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Příležitost ocenit kvality partnera a vašeho vztahu, budete mít ve chvíli, kdy budete odkázáni na jeho pomoc. Neraďte přátelům, kolegům a příbuzným. Stejně vás neposlechnou a ještě se urazí, že se plete do jejich záležitostí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám