Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 30. prosince 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Úsměv stojí méně než elektřina a dává více světla

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Opatrně s rozdáváním knížecích rad, lidé z vašeho okolí to ponesou velice nelibě. Určitě se nechcete těsně před koncem roku pohádat s kolegou, známým či příbuzným. Pozor, abyste nepodlehli ošklivé závisti a žárlivosti.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Nabídka, jestli to nechcete v novém roce zkusit v jiném oboru, vás asi zaskočí, ale není třeba ji hned a rázně odmítat. Konstelace Jupiteru s Neptunem vypadá velice nadějně. Opatrně s tréninkem na silvestrovské oslavy, není třeba to přehánět.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nelze vyloučit, že se k vám někdo pokusí vetřít na silvestrovský večer nebo novoroční oběd. Nebylo by od věci, si předem připravit šikovnou výmluvu. Nepřehánějte to s nákupy, peníze můžete utratit mnohem efektněji i jinak. 

RAK ( 22.6. – 22.7.)

O pomoc vás přijde požádat někdo, kdo si na vás dlouhé měsíce nevzpomněl. Nezdá se, že byste zrovna v takovém případě překypovali ochotou. Začnete se s partnerem zamýšlet nad tím, jestli jste letošního silvestra nenaplánovali příliš velkoryse.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Kvůli klidu v rodině se zapřete a zavoláte příbuznému, který se vás nedávno nešetrně dotknul. Uděláte tím radost partnerovi. Podaří se vám zalichotit šéfovi a tím pádem si zajistit klidný den. Na horách i doma nepodceňte volbu oblečení.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nezůstanete lhostejní k osobě, která vás opravdu hodně potřebuje. Prokážete tím nejen dobrou vůli, ale i zlaté srdce. Najdou se jedinci, kteří vaše pohnutky nepochopí. Alespoň budete vědět, komu se pro příště vyhnout.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Mlhavé informace o údajně nadcházejících událostech berte s velkou rezervou. Některým lidem začala pracovat fantazie a vymýšlejí nesmysly. Nelze vyloučit ani cíleně zamířenou provokaci. Udržujte si chladnou hlavu a nadhled.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Průběh jednoho z posledních dnů roku by vás neměl překvapit ničím zvláštním. V naprostém klidu nebudete, ale půjde o záležitosti vesměs příjemné a vzrušující. O zábavu se vám postará někdo, do koho byste to nikdy neřekli.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Zvýšení hlasu se neubráníte ve chvíli, kdy se seznámíte s programem starších potomků. Mars v postavení se Saturnem vás může svádět k nevhodným výbuchům a poznámkám. Držte jazyk za zuby, zažeňte svoje obavy.  

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Končící rok ovlivňuje atmosféra příznivé planetární konstelace, nemělo by vás nic vytočit. Zvláště, když na vás vaši blízcí a přátelé myslí a mají pro vás překvapení. Pokud máte v kasičce ještě nějaké peníze, nemusíte je dnes utratit.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nemůžete zklamat přátele ani příbuzné, kterým jste slíbili společné loučení se starým rokem. Nevěřte tomu, že příležitost, která se náhle naskytne, je lepší než to, na čem jste už dohodnuti. Každá větší změna představuje komplikace.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Planety předpovídají, že se ještě před Silvestrem zúčastníte malé oslavy, která však hrozí velkými následky. Musíte se hlídat, k výstřelkům není vhodná doba a váš partner na ně není připraven. Pokud budete spolu, nic vám nehrozí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám