Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 3. února 2015

Novinky, sojka

Nejtěžším trestem pro myslícího člověka je bezmocnost

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Zhoršování vztahů s mnohými lidmi se dá zastavit lepšími argumenty a jemnějšími formami projevu.  Dbejte na to, abyste nevystupovali odměřeně a nezavdali příčinu k podezření, že se stále chováte příliš sobecky.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Průběh nejistého sporu se obrátí ve váš prospěch. Na vaši stranu se postaví někdo, kdo zatím nesmyslně váhal. Někdo se rovněž pokusí koupit si vaší přízeň nebo vliv. Neodmítnete ho hned, ale vaše lepší já nakonec zvítězí.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Partnera popudíte návrhem nutných úspor. Asi se nebudete divit, že se to nebude líbit ani starším dětem. S uvedením svého rozhodnutí do života to budete mít těžké. Byla by škoda, kdybyste ustoupili bez toho, že něčeho dosáhnete.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nabízí se příležitost získat sympatie zatím nepřátelsky naladěného okolí. Stačí změkčit chování a být ke každému vlídnější. Objeví se možnost nezištně podat pomocnou ruku někomu, kdo o vás dříve nestál. Připravíte mu příjemný šok.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nejasný telefonát by se mohl stát příčinou trapného omylu. Nestyďte se zavolat zpátky a vyžádat si detaily. Ke kolegům se chovejte slušně, i kdyby vám sebevíc lezli na nervy. Opatrně při zacházení s horkou vodou nebo olejem.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Vychloubačné řeči známých nebo příbuzných ve vás mohou vyvolat pocit méněcennosti. Bude lepší se některým lidem vyhnout. Mají na vás negativní vliv. Před střídáním nálad vás ochrání aura Venuše.  Budete nad věcí a v dobrém rozmaru.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Pokud byste si při odchodu ze zaměstnání mysleli, že to nejhorší máte za sebou, není to tak docela pravda. Nepříjemného překvapení se můžete dočkat doma. Může jít jak o návštěvu protivných příbuzných, tak vlezlého souseda.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Než někomu něco dáte nebo se kvůli němu hodláte omezovat, musíte se ujistit, že si to zaslouží. Bude nutné upravit plán, který se nedá realizovat. Chce to více skromnosti. Nenamlouvejte si, že se obejdete bez dobré rady nebo cizí pomoci.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Pozor na projevy hamižnosti a sobectví. Pokus o hromadění materiálních statků se nedá utajit. Ve vašem okolí se hned najde někdo, kdo vašeho pochybení využije. Zapomeňte na sny o snadném zisku. Jen naletíte podvodníkům.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nekritizujte nadřízené. Stačí málo a dopadne na vás jejich hněv. Začne to třeba tím, že vás přeřadí na méně honorovanou práci a naloží vám nudné, nesplnitelné úkoly. Vraťte se k řešení rodinných potíží. Příbuzní jsou netrpěliví.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nešikovní nebo líní kolegové způsobí, že se z práce domů hned tak nedostanete. Budete muset nějak uklidnit podezřívavého partnera. Neuškodila by malá pozornost. Zlepšení vaší finanční situace slibuje nějaká cesta.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Potřebnou energii načerpáte z vibrací Marsu. Jenom pozor na to, abyste nerozhodovali příliš rychle, bez patřičné znalosti věci. Ozve se vám někdo, kdo by vás rád získal ke spolupráci. Měli byste si s ním důvěrně promluvit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám