Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 3. ledna 2017

Novinky, sojka

Nečekej, že peníze ti přinesou štěstí

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Jupiter přináší šanci přesvědčit každého, s kým budete mluvit o své pravdě. Až to zjistíte, využijete toho jak ve firmě, tak v milostném vztahu. Soustředíte se hlavně na profesionální záležitosti a rozmnožení majetku.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Budete jednat dynamicky a cílevědomě. Mnohé vám usnadní nezvyklé štěstí. Pokuste se navázat co nejvíc obchodních vztahů, přinesou vám značný prospěch. Nebojte se radikálních změn. Neodmyslitelně patří k novému roku.  

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Neměli byste mít žádný důvod k naříkání. Přestože se vám nebude dařit podle vašich představ, dosáhnete toho i tak více, než konkurence a rivalové. Aura kolem vás slábne. Dávejte pozor, abyste někomu neublížili.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Vaše mozkové závity pracují na nejvyšších obrátkách. Dokážete se prosadit a vaše plány a návrhy získají podporu kolegů v práci a rodiny doma. S velkou pravděpodobností se výrazně prosadíte v zcela nové oblasti.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Dnešní den přeje učení jazyků. Neváhejte a udělejte si alespoň malý testík svých znalostí. Zdá se, že jste toho zapomněli víc, než jste ochotní přiznat. Setkáte se s někým, kdo vás natolik zaujme, že mu začnete otevřeně nadbíhat.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

K cíli se dostanete rychle a bez větší námahy pod podmínkou, že budete postupovat důsledně a systematicky. Jistou představují lidé, kteří znají vaše plány, ale nepřejí jim. Zbavte se žárlivosti, nemučte partnera přemírou citů.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Mírněte svá očekávání. Máte příliš velké oči, chybí vám smysl pro reálné zhodnocení současných možností. Planety doporučují postupovat metodou malých krůčků. S bláznivým nápadem přijdou děti. Buďte shovívaví.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Připravte se na krátkodobý pokles fyzické i intelektuální kondice. Omezte svoje dnešní plány, mírněte nepřiměřené ambice. Nepleťte se do sporů, které se vás netýkají. Jenom byste přilévali oleje do ohně.

Nezapomínejte na staré sliby. 

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Dnešní den se jeví jako klidný, příznivý pro vaše záměry. Nepropásněte příležitost. Dopoledne se zaměřte na profesionální záležitosti. S kapkou snahy všechno vyřídíte k své naprosté spokojenosti.

Odpoledne máte právo na zábavu.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Na milostnou schůzku se nesmíte zpozdit. Partner se vás chce naléhavě na něco zeptat. Měli byste mluvit srozumitelně a nevykrucovat se. Některé jeho otázky vás dost vytočí. Zprávu o změnách v místě bydliště neberte na lehkou váhu.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Neuspěchejte podpis podezřelé smlouvy. Čím víc na vás bude někdo naléhat, tím více je na místě opatrnost. Nářky dětí a jejich nápady není nutné brát smrtelně vážně. Po druhé už budou říkat něco úplně jiného.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nesmíte každému bezmezně věřit. Zvláště pokud se setkáte u sklenky vína. Fantazie některých lidí nezná pod vlivem alkoholu hranic. V tělocvičně, stejně jako na lyžích nebo snowboardu nepřeceňte síly. Jinak skončíte na lůžku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám