Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 28. října 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Láska je lék od násilí a klíček k tajemství světa

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Ještě jednou zvažte krok, který chcete dnes udělat. Může následovat spousta nepříjemností, včetně malého skandálku. Neriskujte svoji pověst. Příbuzní se dohodli na něčem, o čem byste měli vědět. Raději je navštivte.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Vzpomenete si na starého přítele a pokusíte se s ním spojit. Postavení planet, zejména Jupiteru naznačuje, že společně pohnete s problémem, který trápí jak vás, tak jeho. Na rodinný výlet si pro jistotu neberte moc peněz.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Při setkání se starým známým přijde řeč i na možnost podnikání v novém oboru. Napřed se tím odmítnete zabývat, ale po návratu domů se k tomu vrátíte. Náladu vám lehce pokazí porucha nějakého nářadí nebo přístroje. 

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Narazíte na lidi ochotné vás kritizovat za každou cenu. Nechat jejich útoky bez odezvy by brali jako projev zbabělosti. Čerstvě zamilovaní se musejí rozhoupat. Partner má pocit, že si s ním hrajete na schovávanou a nejste upřímní.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Umění nabídnout pomoc v pravou chvíli, vám zajistí přízeň člověka, který rychlé rozhodnutí ocení. Vyhýbejte se hrdopýškům a ješitům. Stín jejich ostudy by mohl padnout i na vás. Doma nebo venku najdete něco zajímavého.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Můžete levně koupit cennou věc, nebo vydělat na prodeji auta, bytu apod. Stačí, když se necháte přemluvit a půjdete na návštěvu nebo večírek. Přijde někdo, koho právě hledáte. Dohodnete se velice rychle a bez smlouvání.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nepohodnete se s upovídanými známými, budete muset bránit svoji pověst. K normálním starostem přibude jedna úplně zbytečná s cizími lidmi. Přijde to nečekaně a celkem pochopitelně vás to na dlouho vyvede z rovnováhy.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Pozor při rodinné diskusi o plánech na další dny. Povrchnost a nedbalost vám může v budoucnosti způsobit problémy. Pocítíte únavu, kterou jen tak nepřekonáte. Hrozí vám nepříjemná, téměř směšná chyba. Potřebujete si odpočinout.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Máte rafinované soky. Jupiter s Venuší varují před nenápadnými pokusy vás pořádně doběhnout. Ve hře mohou být peníze nebo větší majetek. Známost, kterou považujete jen za zpestření nudných večerů, se podezřele zamotá.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

V nepříjemné, dvojznačné situaci vás může překvapit partner. Nedělejte dnes nic, za co byste se museli stydět. Můžete něco hezkého udělat pro sourozence nebo přátele. Merkur připomíná, jak snadné je přehnat volbu oblečení.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Neponecháte bez povšimnutí příležitost výhodně prodat věc, kterou jste definitivně odložili. Žádnou změnu neslibuje kratší cesta. Situace po návratu bude stejná jako předtím. Neberte vážně partnerova slova vyřčená v hněvu.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Máte před sebou volný den, je nutné pečlivě rozvrhnout síly. Nemůžete se strhnout. Děti, partner a přátelé s vámi najisto počítají. Planety doporučují obnovit staré společenské kontakty. Dlouholeté milostné vztahy oživí nové vášně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám