Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 28. června 2016

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podkopávat manželský svazek je horší než zbořit deset chrámů

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Vyplatí se vám vyšetřit trochu času a navštívit prodejnu starožitností, bazar či tržnici. Postavení Jupiteru s Uranem nabízí levnou koupi cenné věci. Podmínkou je výraz hráče pokeru. Hlídejte děti, budou jako utržené ze řetězu.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Máte-li smůlu, že budete někde poblíž kanceláře vedoucího, připravte se na šéfovo kázání. Hlavně jeho velké, ale nereálné plány nekomentujte. Za pár dní je tiše opustí. Usměje se na vás štěstí ve hře. I malá výhra vám udělá radost.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

S přibývajícím elánem dokážete velké věci. Neváhejte a pusťte se do něčeho pořádného, co opravdu stoji zato. Téměř na dosah ruky máte jak vytoužený idol, tak lepší místo a vyšší funkci. Pozor na hojně poletující hmyz.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Když trochu zatlačíte, rozběhnou se i stagnující záležitosti. Vaše nadšení může brzdit pesimisticky naladěný kolega nebo partner. Půjdete-li do přírody, nechoďte do míst, před kterými vás budou průvodce nebo místní varovat.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Krátký, ale důrazný rozhovor budete mít s člověkem, který vás zklame. Jak naznačuje Saturn, mohlo by jít o sobeckého vzdáleného příbuzného. Na dost dlouho vám to vezme chuť se za někoho brát, někomu pomáhat.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nezlobte se na posly špatných zpráv, za nic nemohou. Navíc nemusí být hned tak zle, jak to na první pohled vypadá. Jen na vaší iniciativě záleží, jestli jistá důležitá záležitost usne, nebo dostane nový dynamický obrat.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Zkusíte si tipnout výsledek jednoho sporu, ale střelíte pořádně vedle. Mělo by vás to varovat před přehnaným spoléháním na intuici. Řiďte se rozumem a respektujte fakta. Náhoda vás zavede do míst, kde jste kdysi udělali štěstí.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Do vašeho domu se vrátí klid a pohoda. Dodejme, že to bude spíše partnerova zásluha, ale vy nic nepokazíte. Pevně držte jazyk za zuby v práci. Strhne se slovní přestřelka mezi šéfem a kolegou, který si vaši podporu nezaslouží.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Plná napětí může být cesta autem. Dívejte se častěji dozadu, nepřeceňujte svoje řidičské schopnosti.

Málo platné, ale na některé sousedy je třeba občas silně zadupat. Budete-li rozhodní, rychle se vzpamatují a umoudří.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nahromadí se pár neodkladných záležitostí a bude nutné odstranit starý rest. Půjde vám ze všeho hlava kolem, nebude s vámi pořádná řeč. Náladu vám spraví nečekaný příjem. Může jít o mimořádnou odměnu nebo dar.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

O svých sympatiích vás nenechá na pochybách osoba, kterou často vídáte ve společnosti známých. Přijmout její pozvání na schůzku je poněkud riskantní, ale na druhou stranu byste se mohli připravit o silný zážitek.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nabídku na vedlejší výdělek prozatím odmítnete, ale určitě se k ní po čase vrátíte. Ozve se známý, kterého jste dlouho neviděli. Náhoda ho zavála nedaleko vašeho bydliště a tak se s ním zřejmě docela rádi sejdete.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám