Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 28. července 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lidé jsou jako malé děti, hrozně je těší, když je někdo ještě menší

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Podmínkou úspěchu v práci je odvážný krok. Jde o kritiku nadřízených nebo starších kolegů. Budete-li nadále jen plnit jejich příkazy, moc si nepolepšíte. Nenechte partnera nahlížet do peněženky. Přijde s novými požadavky.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Existuje místo, kterému se musíte vyhnout. Merkur vám naznačí jaké, takže neriskujte a zdaleka se mu vyhněte. Nepokoušejte osud. Dostanete se do společnosti lidí, kteří pro vás mohou hodně udělat. Nebojte se hovořit otevřeně.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Objeví se příbuzní nebo známí, kteří na vás vyrukují s přesvědčivou žádostí o malou půjčku. Jejich dojem, že se necháte dojmout vymyšleným příběhem, je však mylný. Asi je nevyhodíte, ale nic hezkého od vás neuslyší.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Pozor na nápady a postupy, které vás mohou znesvářit s okolím. V rodině je nutné se dohodnout na spravedlivém rozdělení povinností a odpovědnosti. Pokud to nevyjde, počítejte s narušením pohodové atmosféry a konflikty.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Více se zajímejte o dění v sousedství. Luna nabádá k využití možnosti zlepšit vztahy s mnohými lidmi. Planety naplní vaše srdce odvahou a průbojností. Existují všechny předpoklady pro to, abyste udělali něco, co bylo dříve nad vaše síly.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Máte-li někomu za zlé jeho mlčení, nebo jste na někoho naštvaní, vyřeší za vás ledacos pohyb dynamického Jupiteru. Díky němu budou lidé otevřenější a přístupnější logickým argumentům. Pozor na citové vydírání.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Ozve se starý známý, který vás chce vidět. Zaujme vás dopis od příbuzných, v jehož podtextu vycítíte smutek a zklamání. Přátelé vám představí někoho kouzelně naivního a jemného. Jste-li sami, berte to jako velkou výzvu.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Od práce vás budou zdržovat kolegové a známí přemlouváním k posezení v letní restauraci nebo ve vinárně. Když už nebudete mít sílu odmítnout, upozorněte partnera, že se zpozdíte, jinak se atmosféra ve vašem svazku dost zhorší.

STŘELEC ( 23.11. – 21..12.)

Plánované nákupy vám usnadní finanční pomoc rodičů nebo jiných blízkých příbuzných. I tak se však můžete dostat do nepříjemné situace až zjistíte, že jste utratili více, než jste si mohli dovolit. Držte se proto hodně zpátky.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nedělejte ukvapené závěry z toho, co vám napovídá jistá osoba. Práci si plánujte sami, nedejte si mluvit do svých představ. Snadno ztratíte nervy, ale stále je lepší vybuchnout už dnes, než si kazit náladu zítra či pozítří.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Kontrolní návštěva tchýně nebo jiné všímavé příbuzné by vás mohla právem rozzlobit, ale povznesete se nad drobné spory a zachováte bohorovný klid. Přijde návštěva, která se potřebuje někomu svěřit s něčím, co se bojí říci rodičům nebo partnerovi.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Ve firmě budete mít příležitost předvést se v nejlepším světle. Doma se všichni těší, že si někam společně vyjedete. Nesmíte nikoho zklamat, byla by to ostuda. Vymstí se vám návštěva restaurace nebo vinárny s nevhodnou společností.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám