Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 28. března 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nelze tvrdit nepravdu, aby nebylo nutné k tomu vymýšlet nepravdu další

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Spory s partnerem mohou vyvolat drobné přestupky a skotačení dětí. Držte emoce pod kontrolou, škoda každého slova navíc. Nedorozumění s nadřízenými vyvolají jejich časté změny názorů. Máte pravdu, ale to vám nepomůže.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Vychvalovat někoho, koho jste neměli příležitost víc poznat, by bylo hodně předčasné. Je třeba smířit se s tím, že jsou jedinci skvěle ovládající způsob, jak se dostat druhým pod kůži. Planety vybízejí k větší opatrnosti.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Vzpomeňte si na své zkušenosti s lidmi, kteří nejasné narážky a skutečné důvody chození kolem horké kaše nepochopí. S jedním takovým přímo ukázkovým exemplářem se večer setkáte ve společnosti známých.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Berte vážně názory kolegů, nemávejte rukou ani nad jejich zdánlivě bláznivými nápady. Možná vás to překvapí, ale tak docela úplně se od nich izolovat nemůžete. Pozor na lichotníka tvářícího se jako váš oddaný přítel.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Opatrně s tendencí vyprávět lidem kolem nesmysly. Měli byste připustit, že nejsou hloupí a tak docela vám neuvěří. Jenom vám to neřeknou na rovinu a ponechají vám iluzi, že vám věří. Je čas sestoupit na pevnou zem.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Rozzlobí vás blízká osoba vyčítající vám špatné hospodaření s penězi. Neberte to tragicky, zažije to čas od času skoro každý. Upoutá vás atraktivní osoba opačného pohlaví, bohužel zadaná. Odpovědně zvažte svoje šance.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Respektujte postavení planet, zejména Marsu. Skoro nic vám nebrání v realizaci vašich plánů. Jste v dostatečně bojovné formě, abyste si poradili s tvrdými protivníky. Vaší hlavní starostí je, neodhalit konkurenci svoji slabou stránku.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nedělejte problém z něčeho, co nikomu kromě vás nevadí. Nepodléhejte pesimistickým představám, tím co potřebujete ze všeho nejvíc, je sebevědomí a důvěra ve vlastní síly. Patřičně by to ocenila i vaše nová známost.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Na místě je zvýšená opatrnost při setkání s lidmi, se kterými máte z minulosti špatné zkušenosti. Budete-li je brát na lehkou váhu, čekají vás nepříjemná překvapení. Skvělou náladu vám přivodí skotačení malých dětí.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Rozum do hrsti je třeba vzít hned, jen co objeví nadutý kolega nebo známý vnucující vám svoje nesmyslné představy. Vaší jedinou šancí je rychle zmizet. Zadostiučinění vám poskytne šéfova hádka se známými prospěcháři. 

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Je nesmysl a hloupost zastávat se neschopných kolegů. Nevěřte tomu, že vám vaši solidaritu oplatí.  Ani se nenadějete a bez milosti vás potopí. Jediným výsledkem bude, že se pořádně shodíte v očích i hodně tolerantních nadřízených.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

S velkými pochybnostmi přijmete tvrzení partnera, že je třeba nakoupit spoustu nových, údajně nepostradatelných věcí. Zdá se, že budete trvat na svém. Zamilovaným svítá naděje, že jejich idol ztrácí zábrany.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám