Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 27. ledna 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Móda je to, co brzy vyjde z módy

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Pohyb Marsu vás utvrdí v zatvrzelosti a jen těžko přijmete nějaký kompromis. Intuitivně vycítíte, že byste na neodůvodněnou vstřícnost doplatili. Nepodceňujte se, váš idol je sice vybíravý, ale vy si k němu cestičku najdete.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Chystáte-li se vystoupit s odvážnými nápady, počítejte s averzí lenochů. Je jich ve vašem okolí víc než si myslíte. Bouřlivému flirtu s bývalým spolužákem nebo kolegyní napomůže shoda mnoha okolností. Nepotrvá však dlouho.  

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Před jednáním na úřadech si zajistěte podporu vlivného známého. Budete ji potřebovat, věci nejsou ani zdaleka tak jasné, jak si myslíte. Sami si podle Jupiteru neporadíte. Nápadité překvapení vám nachystají dospívající děti.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Zdrženlivost před přijetím návrhu nadřízených je plně namístě. Museli byste jasně odpovědět na otázku, jak si představujete svoji budoucnost a to by šéfy nemuselo potěšit. Pozor na zranění uší a poruchy sluchu.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Důkladně zvažujte, kam vezmete přátele nebo novou známost. Potřebujete na ně udělat dojem. Venuše s Lunou naznačují, že vám hodlají sdělit něco důležitého. Při sportu pozor na dolní část páteře a končetiny.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Připravte se na potíže způsobené konkrétními osobami. Nesmíte se bát otevřeně jim vytknout jejich postoje a jednání. Budete-li nemístně smířliví, provedou vám příště něco ještě horšího. Zřejmě zase nedokončíte odkládanou povinnost.  

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nebraňte se objektivní kritice. Pomůže vám to udělat rázný krok k vytouženému cíli. Zaskočí vás náhlý chlad milované osoby. Příčinou by mohl být nesplněný slib nebo podlá pomluva ze strany někoho, kdo vám neustále škodí.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Bude to honička, ale zvýšená námaha se vyplatí. Nadřízení ocení vaše kvality zajímavým návrhem. Pozor na neustále nutkání být středem pozornosti a za každou cenu vtipkovat. Určitě někoho urazíte a přiděláte si nepřátele.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Půjdete-li někam s partnerem, přecházejte rychle kolem butiků a supermarketů. Možnost, že se někde zastavíte a budete bezhlavě nakupovat, je více než pravděpodobná. Trochu vás vyvedou z míry názory starších příbuzných.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Přesvědčíte se o tom, že i kdybyste měli stokrát pravdu, někteří lidé vám stejně neuvěří. Dá se očekávat, že se právem rozzlobíte a přestanete se kontrolovat. Jakmile vám ale dojde, že házíte hrách na stěnu, rychle vychladnete.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nebojte se přijít s originálními nápady. Všechny asi neprojdou, ale stačí, když uspějete alespoň v jednom případě. Stoupne vám sebevědomí a dostanete větší chuť do práce. Trápit vás mohou potíže se zažíváním.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Raději hned několikrát si nechte projít hlavou dnešní nabídky. Vaše dlouhodobá snaha zvýšit si životní úroveň vás může svést na nesprávnou cestu. Od využití některých služeb vás neodradí ani nehorázně vysoké ceny.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám