Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 27. března 2018

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když se ti nelíbí, jak ostatní lžou, zkus to sám

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Neodbíhejte bezhlavě od jedné práce k druhé, vytvořte si systém a toho se důsledně držte. Máte-li vyšší tlak, musíte se bezpodmínečně vyhnout dramatickým situacím. Určité zklamání vám přinese večerní schůzka.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Neutíkejte před problémy, nenamlouvejte si, že se vlastně vůbec nic neděje. Pokud nezaberete, můžete si později stěžovat jen sami na sebe.  Při obchodních jednáních se vás pokusí donutit k změně stanoviska.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Pozorně naslouchejte, co vám radí přátelé. Díky nim se vyhnete trapné, kritické situaci a ještě ušetříte nemalou částku. Budete mít štěstí na sympatické lidi, kterým záleží na tom, aby si to s vámi náhodou nějak nerozházeli.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Věřte své šťastné hvězdě, dělejte kariéru, investujte a rozmnožujte majetek. Na co sáhnete, to dříve či později rozkvete. Je to velká šance rovněž pro zamilované. Dosud nepřístupný a chladný idol by měl rychle roztát.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Jupiter s Merkurem slibují úspěch v podnikání a na úřadech. Neměli byste příliš otálet, za pár dní může být všechno jinak. Příjemně si zaflirtujete s půvabnou tvářičkou, která vám předloží několik vzrušujících návrhů.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Uran varuje před neodůvodněným nadšením nad něčím, co by vás mělo spíše varovat a vylekat.  Nespoléhejte na cizí otevřenost a pravdomluvnost. Náhoda vás svede dohromady s různými lidmi. Buďte opatrní.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Budete si muset vážně pohovořit s kolegou či se sousedem. Zřejmě však na ně žádný velký dojem neuděláte. Nezbude vám, než zvýšit hlas a dát jasně najevo, že tentokráte nežertujete. Netrpte jim jejich rozmary.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Jste-li zamilovaní, nepřesvědčujte své okolí o opaku. Mohlo by se to donést k vašemu idolu. Hlídejte si postavení v zaměstnání a důsledně dbejte na udržení své autority. Objeví se nepředvídané ošklivé pomluvy a útoky.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Bouře, která se strhne v okolí vašeho bydliště nebo na chalupě, nebude mít dlouhého trvání. Držte se raději stranou, vše se zase brzy vrátí do normálních kolejí. Zbytečně byste ztráceli potřebnou energii i psychické síly.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nedejte se nikým zahnat do kouta. Vždycky se dá najít něco, čím konkurenci nebo nepřátele pořádně překvapíte. Váš mozek pracuje jako počítač, rychle a efektivně.  Pesimistickými názory si sympatie rozhodně nezískáte.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Ve vypjatých situacích projevíte ochotu ke kompromisu. Rozhodně nebudete žádná jednání prodlužovat a operovat podružnostmi. Konečně se splní váš jarní sen týkající se setkání s půvabnou osobou opačného pohlaví.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Zklamou vás známí, kteří vám nedávno něco naslibovali. Nakonec budou nuceni přiznat, že přecenili síly. Možná se vám ani neomluví. Nedejte se odradit tím, že vám bude všechno padat z ruky. Do večera se ledacos změní.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám