Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 25. srpna 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Večer se stávají i lenoši pilnými

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Některé vaše představy mohou být přehnané. Saturn nabádá k respektování reality a vlastních možností. Existuje jistá hranice, kterou prostě jen tak nepřekročíte. Nesnažte se jít hlavou proti zdi, k ničemu to nebude.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Zlepšení partnerských vztahů jen prospěje, když necháte minulost minulostí a budete se dívat výlučně do budoucnosti. Není vhodný den k hádkám. Konstelace Luny s Merkurem varuje před hloupou tvrdohlavostí a sobectvím.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Jednejte opatrně a promyšleně. Dávejte pozor, abyste někomu vlivnému nešlápli na nohu. Většině problémů se můžete vyhnout díky intuici. Bylo by zbytečně a bolestné znovu se pokoušet o získání sympatií někoho, kdo vás již odmítl.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Inspiruje vás odvaha přítele, který se pustil do samostatného podnikání nebo jiným razantním krokem vylepšil svoji hmotnou situaci. Rozpačití se vrátíte ze schůzky s novou známostí. Některé její vlastnosti a názory vás pořádně zaskočí.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Ochotu ke kompromisu, v práci nebo doma, projeví spíše starší ročníky. K velkému překvapení okolí opravíte nějakou technicky složitou věc. Pokud jste zadaní, držte se zpátky a nevyhledávejte žádná milostná dobrodružství.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Dobrými nápady a šikovnou argumentací rozmetáte na kousky kritiku osoby, která se chce zviditelnit na váš účet. Rozhodně jí nedovolíte dlouho mluvit. Jakmile se o vás jen trochu otře, okamžitě ji nesmlouvavě a rázně setřete.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nahromaděné vnitřní napětí by mohlo vyústit v hazardování s vlastní pověstí, a koneckonců i se zdravím. Nesnažte se někomu vnucovat názory, o které nestojí. V soukromí, stejně jako v zaměstnání se nebojte postavit sporné otázky na ostří nože. 

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Není žádný důvod k tomu, abyste někomu ustupovali a nechali se odstrkovat. Vaši shovívavost si všichni kolem vysvětlí jako projev slabosti. Vyhněte se důležitým schůzkám, počkejte se zásadním rozhodnutím. Odložit se dá cokoli, svět se nezboří.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nepřeceňujte své zkušenosti. Narazíte na problém, při jehož řešení by se vám rada protřelejších osob hodila. Strach z toho, že se shodíte, je iracionální. Naopak, respekt a uznání si získáte pouze v případě, že se otevřete cizím připomínkám.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nehádejte se, když si nejste stoprocentně jistí svojí pravdou. Na vaši paměť dnes není spolehnutí, zklame vás ani se nenadějete. Výhodnou dohodu uzavřete s někým, kdo nechce, aby se o něm moc vědělo a mluvilo.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Jen o vlásek uniknete trapné situaci. Hodně vám pomůže příznivá planetární konstelace a také intuice. Půjde o problém, se kterým máte svoje zkušenosti, ale tentokráte se jeden z vašich rivalů uchýlí k zvláště rafinovanému podrazu.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Novou lásku si musíte vybojovat. Její někdejší partner a současní ctitelé se jen tak nevzdají a nestáhnou. Počítejte s hádkami a výhrůžkami. Neutrácejte bez toho, že si nebudete jistí, nakolik to ochudí vaši rodinnou kasu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám