Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 24. ledna 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Oko rozpozná pravdu, ucho rozpozná lež

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Konstelace Luny s Merkurem vám pomůže narovnat narušené partnerské a rodinné vztahy. Od vás se očekává větší pochopení pro odlišné názory a tolerance k nesouhlasným postojům. Nepřipusťte cizí zásah do vašich záležitostí.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Pobouří vás informace o jednom známém. Vaše představa o něm, i o tom co dělá, byla dosud zcela jiná, naprosto opačná. Zachovejte klid, nelze vyloučit, že jde jen o pomluvu a zlý úmysl. Večerní zábavu vám pokazí dotěrný nápadník.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Na úřadech stejně jako v různých institucích musíte potlačit nedůtklivost a chovat se vstřícně, i když vám někteří byrokrati půjdou pořádně na nervy. Zamilovaným hrozí hádka s partnerem. Budete muset přiznat, že má pravdu.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Pohyb Saturnu varuje před cizím, necitlivým zásahem do vašich soukromých záležitostí. Mějte se na pozoru, důsledně si hlídejte svá malá i velká tajemství. Nesnažte se zalíbit všem, stejně se vám to nikdy nepovede.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Ještě dopoledne stačíte absolvovat velice důležitou schůzku. Měli byste si připravit všechny argumenty, nic neponechávejte náhodě. Druhá strana si bude vymýšlet a nestydatě přitom lhát. Odpoledne už bude klidnější.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Potrápí vás děti a jejich neobvyklá přání. Bude náročné zachovat chladnou hlavu. Ale měli byste to zvládnout. Oporu najdete u partnera. V práci vás potěší šéfova důvěra. Dostanete se k úkolům odpovídajícím vaší kvalifikaci.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

K tomu, abyste dosáhli svého cíle, se nemusíte ohánět lokty. Obratně totiž proměníte dosavadní slabost ve velkou přednost. Konkurence a soupeři nepřestanou vycházet s údivu. Na vaši dnešní lekci dlouho nezapomenou.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Važte si dobrých vztahů s kolegy, neobtěžujte je maličkostmi. Současná situace vám hraje do noty, byla by škoda cokoli pokazit zbytečnou malicherností. Čtěte inzeráty, jejich prostřednictvím konečně seženete věc, po které dlouho pátráte.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nebraňte ztracené pozice. Postavení Neptunu s Merkurem dává záruka, že malé couvnutí vás nepoloží. Případné ztráty rychle dohoníte a odstraníte. Nezvedejte telefon ve chvíli, kdy budete mít důležitou práci. Nejste na pérko.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nemůžete být konzervativní, bránit se užívání moderní techniky a odmítat progresivní postupy. Sami byste se diskreditovali nejen v práci, ale i před přáteli a známými. Útěk z šedé reality všedního dne vám zprostředkuje umění.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Štěstí vám přeje a vy mu ještě pomůžete vytrvalostí a pracovitostí. Na dosah ruky máte nemalý úspěch. Měli byste posílit své postavení a vydělat slušné peníze. Proti ochlazení partnerských vztahů je nejlepším lékem intimní večeře.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Stavte před sebe jen takové cíle, jakých můžete dosáhnout. Jakmile se vám přestane dařit, propadnete melancholii a pesimismu. Odstraňte ze své blízkosti suché květiny. Údajně vyvolávají myšlenky spojené se smrtí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám