Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 23. února 2016

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jen málokdy něco opravdu nejde, chybí nám spíše snaha než možnosti

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Neodkládejte odpověď na poslední dopis či e-mail. Čím dříve zareagujete, tím lépe. Neslibujte, že všechny úkoly splníte do dnešního večera. Je mezi nimi jeden, se kterým si asi neporadíte. Nestyďte se požádat o pomoc. Autoritu tím neztratíte.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Díky postavení Merkuru s Uranem si můžete ve firmě sjednat určité zlepšení pracovní smlouvy a podmínek. Chce to jemný postup a velkou dávku taktu. Děti s partnerem přijdou s nápadem na zpestření zimních večerů.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Po určitém váhání rozhodnete, jestli se budete podílet na jisté finanční operaci. Zatímco vy budete hodně zdrženliví, známí či noví obchodní společníci vás do ní budou tlačit jako diví. Jupiter nabádá k velké opatrnosti.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Bez ohledu na počasí se budete bavit a setkávat s lidmi, se kterými si na práci a nějaké problémy ani nevzpomenete. Mladší ročníky by se měly mít na pozoru před lehkomyslným flirtováním a ztrátou sebekontroly při pití alkoholu.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Skrytý pokus navnadit rodinu, aby s vámi dokončila nějaké domácí práce, bude okamžitě odhalen. Nemusíte se ostýchat, partner a děti vám nakonec nějakou tu hodinku svého čas bez velkého přemlouvání věnují.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nemá smysl lpět na včerejších představách. Máte-li možnost strávit dnešní den jinak, klidně do toho jděte. Luna a Merkur předpovídají, že byste byli sami proti sobě. Každá nová zkušenost, třeba i špatná, vás nějak obohatí.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Přestanete zvažovat plusy a minusy nové známosti. Pár hodin ve společnosti posledního objevu úplně postačí k tomu, abyste definitivně, přinejmenším na pár týdnů, ztratili hlavu. Co bude později, to přenecháte osudu.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Máte možnost oslovit nadřízené a předložit jim své požadavky. Mohli by se k vám připojit i někteří odvážnější kolegové. Příliš však s jejich podporou nepočítejte. V nejlepším případě bude vlažná. Blízká osoba utrpí citelnou ztrátu.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Chybí vám trpělivost k dohadování a smlouvání. Nenuťte se do ničeho, co vás nebaví. Výsledky by byly žalostné. Zkuste to s finančními operacemi. Pohyb Neptunu vypadá nadějně. Dbejte o své zdraví, ztrácíte energii.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Na poslední chvíli si vzpomenete na někoho, koho vaše návštěva, třebaže krátká, upřímně potěší. Kdybyste pro něho měli i nějakou pozornost, bude v sedmém nebi. Na plné obrátky pracuje vaše intuice, věnujte pozornost svým snům.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Někdo z příbuzenstva by vás rád viděl. Luna slibuje, že to pro vás bude velice užitečné setkání. Zapřemýšlejte, o koho může jít a zavolejte mu. Dotknout, i když naprosto nesmyslně, se vás může poznámka mladší osoby.

RYBY ( 21.1. – 20.2.)

Dojde k situaci, ve které byste mohli podlehnout náhlému sobeckému impulsu. Na dlouho byste tím přišli o sympatie okolí a dobrých přátel. Hloupým vtipkováním můžete ublížit někomu, koho máte rádi. Braňte se pokušení uvěřit ve vlastní genialitu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám