Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 23. ledna 2018

Novinky, sojka

Kdo nevstoupil do řeky, neví, jak je hluboká

Článek

 BERAN  ( 21.3. – 20.4.)

Dozvíte se o práci, která by vás bavila. Budete-li dostatečně důslední a průbojní, měli byste ji dostat. Máte však pár schopných konkurentů.  Fyzické přednosti vašeho idolu ve vás probudí nebývalou aktivitu a fantazii. Budete se překonávat.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Získáte klienta nebo zákazníka z poměrně vzdáleného místa. Bude ochotný zaplatit, co si řeknete, ale zároveň bude velice náročný a důsledný. Pobaví vás výmluvy známých, kteří jsou vám něco dlužní. Budete velice zlí.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Přijde vám líto, že se vám nepodařilo realizovat jistý záměr. Navíc, když uvidíte, že jiným se daří. Měli byste večer vyrazit do veselé společnosti. Máte před sebou perné chvíle. Partner se bude dožadovat pádného důkazu vaší lásky.

Přijde vám líto, že se vám nepodařilo realizovat jistý záměr. Navíc, když uvidíte, že jiným se daří. Měli byste večer vyrazit do veselé společnosti. Máte před sebou perné chvíle. Partner se bude dožadovat pádného důkazu vaší lásky.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Až vám dnes bude opravdu úzko, objeví se přítel, který vám ochotně nabídne pomocnou ruku. Neotálejte a pevně ji uchopte, budete to potřebovat. Venuše vám připravila příjemné zážitky.  Potkáte novou lásku.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Zkuste víc riskovat. Planety naznačují, že by to mohlo vyjít. Když nic neuděláte, k ničemu si nepomůžete. Proč mají mít štěstí jen druzí. U člověka, kterého jste zatím přehlíželi, náhle objevíte řadu pozitivních vlastností.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Odmítnete dvoření a lichotky osoby, jejímiž city si nejste úplně jistí. Na výdělkem spláčete v případě, že budete oponovat nadřízeným. I kdyby se vám jejich rozhodnutí nelíbilo, nedá se nic dělat, jste placeni za práci.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Projeví se u vás sklon odreagovat si špatnou náladu na někom v okolí. Nebylo by divu, kdyby došlo ke konfliktu, který se obrátí proti vám. Neprovokujte lidskou zvědavost. Jenom si říkáte o malér, víte, co dokáže lidská závist.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Máte-li umělecké nadání, mohli byste ho uplatnit nebo prodat. Luna s Merkurem vás nasměrují do společnosti, která nový talent ocení. Seřiďte si hodinky a snažte se být všude včas.  Plánovaná schůzka je důležitá pro vaši budoucnost.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Pozor na rozhazovačnost. Pár lidí se pokusí využít vaší dobré nálady a pumpnout vás o větší částku. Opatrně na silnici, nejste v nejlepší formě, budete mít problémy s koncentrací. Delší cesty odložte vůbec a kratší ujděte po svých.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Pochopíte, proč vám jistá osoba nevěří. Prožila v poslední době několik nepříjemných překvapení a zklamala ji spousta lidí. Objeví se hrozba milostné aférky. Váš partner bude mít nároky, které nemůžete nikdy uspokojit.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Kdybyste se rozkrájeli, šéfovi ani partnerovi se nezavděčíte. Nemá smysl se tím trápit, nechte je být a ztraťte se na druhém konci firmy nebo bytu. Nepokoušejte se uklidnit rozhádané kolegy. Mnohem bezpečnější je včas zmizet.

RYBY ( 21.2.- 20.3.)

Nebude zrovna snadné zařídit všechno, co jste si naplánovali. Hodně vám však pomůže výřečnost a herecký talent. Potřebujete najít někoho, kdo by vám takříkajíc zatlačil. Jinak se vaše záležitosti z místa nehnou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám