Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 22. září 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ten, kdo je k tomu předurčen, nakonec uspěje

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nebude s vámi kloudná řeč, na všechno najdete ironickou odpověď. Když si něco umíníte, půjdete za tím hlava nehlava. Nesmíte se divit, až pořádně narazíte. Lidé v okolí z vás budou dost nervózní. Měli byste se vzpamatovat.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Určitě vás nenechají v klidu bouřlivé projevy sympatií vašeho okolí. Kolegové, známí a sousedé budou překvapivě vlídní a kamarádští. I při malém nákupu si pečlivě uschovejte účtenku. Nelze vyloučit, že ji budete brzy potřebovat.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Výsledkem konstelace Jupiteru s Neptunem bude jasnější budoucnost vaší profesionální kariéry. Na některé věci se můžete právem těšit. V oblasti financí spoléhejte na zkušenosti. Pokud jste nedávno investovali, může přijít první zisk.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Předvídavé by bylo včas odvolat odpolední jednání nebo schůzku. Objeví se něco pro vás mnohem důležitějšího. Poznáte někoho naprosto výjimečného. Bude-li to rovnou milenec nebo zatím pouze přítelkyně, ukáže čas.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Stačí jeden krátký nevlídný pohled vaším směrem a nebude s vámi řeč. Nejste zrovna společensky naladění a snadno propadnete depresím. Rovnováhu vám vrátí známý, který vás pozve na sklenku vína nebo procházku.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Neukvapte se v diskusi s kolegy. Ani se nenadějete a řeknete si o další povinnosti. Jsou i tací, kteří by na vás rádi přenesli některé své úkoly. Setkáte se s člověkem, který kdyby chtěl, může významně urychlit vaši kariéru a postup.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nepříjemná bude diskuse s partnerem ohledně nových výchovných metod. Moc se neshodnete, ale ani se moc nepohádáte. Že dáte dětem špatný příklad ale nehrozí. S přáteli nebo s kolegy si pořádně vyhodíte z kopýtka. Musíte se kontrolovat.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Známé nebo příbuzné překvapíte prohlášením, že se nehodláte přetrhnout jen kvůli něčím krásným očím. Mlčky to asi nepřejdou, ale meze slušnosti nepřekročí. K zranění můžete přijít v neznámých končinách. Pozorně sledujte lidi kolem.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Plout proti proudu je nesmysl. Pokud pro své názory nezískáte potřebnou většinu, tiše se stáhněte do pozadí. Na vaše slova nakonec dojde, ale chvíli to potrvá. Horké chvíle vás čekají u zkoušek a při pracovních pohovorech.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nenoste u sebe větší finanční částku, než nezbytně potřebujete. Stačí přejít kolem lákavě vyzdobené výkladní skříně a peníze vás začnou pálit v kapse. Nemusí vám vyjít plány na odpoledne. Nadřízení vás zřejmě zdrží v práci.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Vymstí se vám podceňování některých lidí a povinností. Váš ranní pocit, že máte síly za dva, je příliš optimistický. Hlavu vám zamotá nadbíhání nového nápadníka či ctitelky. Nutno přiznat, budou velice vynalézaví a přesvědčiví.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Na prvním místě u vás bude práce a likvidace starých restů. Někteří kolegové nevyjdou z údivu. Zato doma budete pasivní a neochotní. Partner vás obviní, že zanedbáváte rodinu a myslíte jen na kariéru. Nemá smysl se hádat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám